Τα trailers που περιμένουμε στο φετινό Super Bowl

Οι ενδείξεις δείχνουν προς το Avengers: Endgame.

Το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα του πλανήτη και σίγουρα το μεγαλύτερο στην Αμερική. Η Disney για άλλη μία χρονιά έχει φροντίσει να αγοράσει διαφημιστικό χρόνο για το ημίχρονο του αγώνα που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (4 Φεβρουαρίου) στο Mercedes-Benz Stadium της Ατλάντα, τότε δηλαδή που δεκάδες εκατομμύρια θεατών θα έχουν καρφωμένο το βλέμμα τους στην TV. Τι σκοπεύει να κάνει με αυτόν; Λογικά, όπως πέρσι, έτσι και φέτος θα τον χρησιμοποιήσει για να προωθήσει τους Avengers.

Όλες οι προβλέψεις κάνουν λόγο για νέο trailer του Avengers: Endgame. Ας δούμε όμως τις συμπτώσεις που μόνο συμπτώσεις δεν φαίνεται να είναι. Πέρσι τέτοια εποχή το δεύτερο trailer του Avengers: Infinity War είχε προβληθεί στο Super Bowl. Το πρώτο trailer της ταινίας είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2017 ενώ έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 23 Απριλίου του 2018. Αντίστοιχα το Avengers: Endgame έβγαλε το πρώτο του trailer στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου ενώ η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για τις 25 Απριλίου.

Ποια άλλα trailers της εταιρείας μπορούμε να περιμένουμε; Μεγαλύτερες πιθανότητες έχουν το νέο Alladin (κάνει πρεμιέρα τον Μάιο) και το Toy Story 4 (κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο) ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε λίγο ακόμα Simba στο remake του Lion King.

Προφανώς η Disney δεν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Οι εταιρείες παλεύουν για αυτή την τόσο πολύτιμη ευκαιρία που κοστίζει περίπου 5 εκ. δολάρια για μόλις 30 δευτερόλεπτα.  Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε χρόνο, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να προωθηθεί μία ταινία. Ποιες εταιρείες και με ποια trailers όμως δείχνουν να είναι "υποψήφιες" για αυτήν;

Η Warner Bros. έχει το Shazam! και το Godzilla: King of Monsters. H Universal το spin off του Fast & Furious με τίτλο Hobbs & Shaw με τους Dwayne Johnson και Jason Statham στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (αν και το γεγονός ότι κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο μειώνει τις πιθανότητες). Η Paramount -την πολυαναμενόμενη για τους gamers ταινία με τον σκαντζόχοριο της Sega- τον Sonic να κάνει το ντεμπούτο του στο σινεμά.

Όσο για την Fox, σίγουρα θα θέλει να προωθήσει το Dark Phoenix, μία ιστορία των Χ-Men με την Sansa -κατά κόσμον Sophie Turner- σε πρώτο πλάνο, αφού βγαίνει τον Ιούνιο στις αίθουσες και θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό μιας λίγο πριν θα έχουν κυκλοφορήσει τα Avengers: Endgame, Captain Marvel κι η νέα ταινία του Spiderman.

Τι θα δούμε λοιπόν στο φετινό Super Bowl; Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Σίγουρα πάντως, σε περίπου τέσσερις μέρες από σήμερα, θα έχουμε πλούσιο κινηματογραφικό υλικό στα χέρια μας. Αυτό είναι μία παράδοση που αποκλείεται να σπάσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.