Πρώτο trailer για το Yesterday, τη νέα ταινία του Danny Boyle

Μία rock-n-roll κομεντί για τα όνειρα, τη φιλία και την πορεία μέχρι να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 13 Φεβρουαρίου 2019

Ο Τζακ Μάλικ είναι ένας μικρός τραγουδοποιός σε μια μικρή Βρετανική παραθαλάσσια πόλη του οποίου τα όνειρα για επιτυχία και φήμη γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι​​​​​. Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout ο Τζακ συνέρχεται και ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ και αυτομάτως βάζει τον εαυτό του σε μια πολύ δύσκολη θέση!

Ο Τζακ αρχίζει να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής σε ένα κοινό που δεν τους έχει ακούσει ποτέ και με τη βοήθεια της μάνατζέρ του Ντέμπρα η φήμη του εκτοξεύεται. Όμως, όσο πιο διάσημος γίνεται, τόσο κινδυνεύει να χάσει την Έλι, το μόνο πρόσωπο που πραγματικά πίστεψε σε αυτόν. Για να βρει την ισορροπία του τελικά, ο Τζακ θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει για να αποδείξει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη.

Πρώτο trailer για το Yesterday, τη νέα ταινία του Danny Boyle

Αυτή είναι η υπόθεση του Yesterday, της νέας σκηνοθετικής δουλειάς του Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) σε σενάριο του Richard Curtis (υποψήφιος για Όσκαρ σεναριογράφος των ταινιών Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία, Αγάπη είναι, Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ). 

Στο ρόλο του Τζακ θα δούμε τον Himesh Patel, σε εκείνον της Έλι την Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again) και σε εκείνον της Ντέμπρα την βραβευμένη με Emmy,Kate McKinnon.

YESTERDAY

Το Yesterday θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Ιουνίου από την Tulip. Μέχρι τότε, βλέπουμε στο repeat το πρώτο trailer.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.