Θα είναι η Olivia Colman ο επόμενος James Bond;

Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή για την επόμενη ημέρα της καριέρας της βραβευμένης με Όσκαρ πρωταγωνίστριας του Γιώργου Λάνθιμου.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 26 Φεβρουαρίου 2019

Εκ των μεγάλων νικητών της 91ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, η Olivia Colman, που τιμήθηκε για την καθηλωτική ερμηνεία της ως βασίλισσα Άννα στην "Ευνοούμενη" του Γιώργου Λάνθιμου έχει βρεθεί στο στόχαστρο του 007. Για την ακρίβεια, στην κούρσα διαδοχής του Daniel Craig στο ρόλο του James Bond.

Σαράντα οκτώ ώρες μετά τη νίκη της επί της Glenn Close και το χρυσό αγαλματίδιο Α' Γυναικείου Ρόλου, οι πιθανότητες να φορέσει το σμόκιν του Βρετανού πράκτορα αγγίζουν το 20/1. Μάλιστα, σύμφωνα με το πρακτορείο στοιχημάτων Betway, οι πιθανότητες να εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο Bond 25, τη νέα ταινία του 007 και την τελευταία του Craig στο franchise, με προσωρινό τίτλο Shatterhand, είναι αρκετά ανεβασμένες και αγγίζουν το 5/2.

Θα είναι η Olivia Colman ο επόμενος James Bond;

Ωστόσο, ο Bond δεν είναι ο μόνος ρόλος για τον οποίο οι στοιχηματικές αποδόσεις δείχνουν την προτίμησή τους στην 45χρονη Βρετανή. Όπως αναφέρει ο Alan Alger του Betway, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να δουν την Colman να υποδύεται την Jodie Whittaker στην τηλεοπτική σειρά Doctor Who.

"Η νίκη της στα Όσκαρ αποτελεί το επιστέγασμα της αξιοσημείωτης πορείας της στην υποκριτική και την αρχή για μία λαμπρή διαδρομή γεμάτη επιτυχίες", υπογράμμισε ο Alger.

Προς το παρόν πάντως, τα "σιγουράκια" είναι ότι η Olivia Colman θα ερμηνεύσει την βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, διαδεχόμενη την Claire Foy στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix, The Crown, ενώ θα πρωταγωνιστήσει στον 2ο κύκλο του "Fleabag" του BBC Three.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.