Ο Cillian Murphy μπαίνει δυναμικά στην κούρσα διαδοχής του James Bond

Για κάποιο λόγο, οι πιθανότητες του σταρ της σειράς Peaky Blinders να υποδυθεί τον 007 αυξήθηκαν σημαντικά.

Με το νέο φιλμ του James Bond, να αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μες στους επόμενους δύο μήνες -η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου του 2020- και τον Daniel Craig να ενδύεται για τελευταία φορά τον ομώνυμο ήρωα, ουδείς γνωρίζει ακόμα ποιος θα τον διαδεχτεί στη συνέχεια του κινηματογραφικού franchise.

Όσο περνά ο καιρός η λίστα με τους υποψήφιους μνηστήρες μεγαλώνει, με τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ να προστίθενται σ' αυτήν. Ανάμεσά τους και ο Cillian Murphy, ο Tommy Shelby γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders, που για κάποιο λόγο είδε τις πιθανότητές του να υποδυθεί τον 007 να αυξάνονται ξαφνικά σημαντικά.

Σύμφωνα με το πρακτορείο στοιχημάτων Coral, οι πιθανότητες του 42χρονου Ιρλανδού αγγίζουν το 100/30, με τους Tom Hiddleston (The Night Manager) και Richard Madden (Game of Thrones, Bodyguard) να βρίσκονται στις δύο πρώτες επιλογές με 6/4 και 3/1, αντιστοίχως.

"Το Peaky Blinders είναι μία σειρά που έχει ενθουσιάσει το κοινό κι απ' ό,τι φαίνεται τώρα και τους τζογαδόρους", σημειώνει ο Harry Aitkenhead από το πρακτορείο Coral στην Mirror. "Τα στοιχήματα έχουν αρχίσει ξαφνικά να πέφτουν βροχή για την υποψηφιότητά του", προσθέτει.

Πριν λίγες ημέρες πάντως, μάθαμε ότι ο προσφάτως βραβευμένος με Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου, Rami Malek θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν τον ρόλο του κακού στο Bond 25. Φήμες θέλουν επίσης στο καστ και την Lupita Nyong’o να ενσαρκώνει το νέο κορίτσι του διάσημου πράκτορα, αλλά και τον Billy Magnussen με τον οποίο ο σκηνοθέτης της ταινίας Cary Fukunaga συνεργάστηκε στο τηλεοπτικό Maniac του Netflix.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.