Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη νέα ταινία του Martin Scosese, Killers of the Flower Moon

Leonardo DiCaprio και Robert De Niro για πρώτη φορά μαζί.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 21 Ιανουαρίου 2020

Μετά το The Irishman, ο Martin Scorsese φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία για την επόμενη ταινία του, η οποία θα είναι το Killers of the Flower Moon. Σε αυτό, θα συνεργαστούν για πρώτη φορά δύο από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Νεοϋορκέζου σκηνοθέτη, οι Robert De Niro και Leonardo DiCaprio. Τα νέα έγιναν γνωστά από τον DiCaprio κατά τη διάρκεια των βραβείων SAG.

To story

Στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920, μέλη της ινδιάνικης φυλής Osage δολοφονούνται υπό μυστήριες συνθήκες, σε μία υπόθεση που απασχολεί έντονα το -τότε- νεοσύστατο FBI και τον J. Edgar Hoover. Η εύρεση πετρελαίου στη γη των Osage θεωρείται ο βασικότερος λόγος της εξόντωσής τους. Το Killers of the Flower Moon βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα David Grann.

Το cast

Ο Leonardo DiCaprio θα υποδυθεί τον Ernest Burkhart, έναν από τους βασικότερους ενόχους της υπόθεσης, ο οποίος δεν δίστασε να ξεκληρίσει μία ολόκληρη φυλή λόγω της δίψας του για πετρέλαιο. Από την άλλη, ο Robert De Niro θα έχει τον ρόλο του William Hale, θείου του Burkhart, που επίσης ήταν ένας από τους villains της υπόθεσης. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα υπόλοιπα μέλη του cast.

Το σενάριο

Ο Eric Roth, γνωστός από τη δουλειά του στα Munich, Forrest Gump, Extremely Loud and Incredibly Close, The Curious Case of Benjamin Button και The Insider, έχει βασιστεί πάνω στο βιβλίο του Grann για να δημιουργήσει το σενάριο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

Ασφαλώς και δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για το πότε η ταινία θα πάρει το δρόμο για τους κινηματογράφους (ή το Netflix). Κάποιες πρώτες φήμες ωστόσο υποστηρίζουν ότι αυτό θα γίνει το πρώτο μισό του 2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης