Πρώτο teaser για το Venom: Let There Be Carnage

Μόλις κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει τον τίτλο του sequel με τον συμβιοτικό Tom Hardy.

O Woody Harrelson στον ρόλο του supervillain που ακούει στο όνομα Carnage φορώντας την ίσως χειρότερη περούκα της καριέρας του, ο Tom Hardy για άλλη μία φορά στον ρόλο του συμβιοτικού κεντρικού χαρακτήρα, o Αndy Serkis (λέγε με Gollum) στην καρέκλα του σκηνοθέτη να αναλαμβάνει τα ηνία της blockbuster σειράς. Λίγο έως πολύ, αυτά ήταν τα βασικά στοιχεία που γνωρίζαμε για το sequel του Venom.

Πριν λίγες ώρες, όμως, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για τη νέα ταινία του franchise. Όχι, δεν είναι trailer, όχι δεν περιέχει σκηνές δράσεις ή τον Tom Hardy να καταβροχθίζει φαγητό από τα σκουπίδια ή ζωντανά οστρακόδερμα κατά την προσφιλή συνήθεια του Venom.

Αντίθετα, αυτό που μαθαίνουμε είναι -επιτέλους!- ο τίτλος της νέας ταινίας. Ιδού: Venom: Let There Be Carnage ή αλλιώς ο πιο απλός, λιτός και απέριττος τρόπος για να ανακοινώσει η Sony Pictures στο κοινό αυτό που περίμενε.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

Σίγουρα, δεν είναι πρωτότυπος τίτλος, είναι όμως αυτό που χρειαζόταν η ταινία για να εισάγει τους θεατές σε αυτό που όλα δείχνουν ότι θα είναι: Ένα rock n' roll τρενάκι του τρόμου και της τρέλας με τον Woody Harrelson να σέρνει τον χορό. Καθόλου άσχημα δηλαδή.

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας; Υπό κανονικές συνθήκες η ταινία θα έκανε πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου του 2020, επειδή όμως δε ζούμε σε κανονικές συνθήκες, η Sony Pictures αποφάσισε ότι πρέπει να πάρει τον χρόνο της: Η νέα ημερομηνία είναι 25 Ιουνίου 2021.

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης