Πρώτο teaser για το Venom: Let There Be Carnage

Μόλις κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει τον τίτλο του sequel με τον συμβιοτικό Tom Hardy.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 23 Απριλίου 2020

O Woody Harrelson στον ρόλο του supervillain που ακούει στο όνομα Carnage φορώντας την ίσως χειρότερη περούκα της καριέρας του, ο Tom Hardy για άλλη μία φορά στον ρόλο του συμβιοτικού κεντρικού χαρακτήρα, o Αndy Serkis (λέγε με Gollum) στην καρέκλα του σκηνοθέτη να αναλαμβάνει τα ηνία της blockbuster σειράς. Λίγο έως πολύ, αυτά ήταν τα βασικά στοιχεία που γνωρίζαμε για το sequel του Venom.

Πριν λίγες ώρες, όμως, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για τη νέα ταινία του franchise. Όχι, δεν είναι trailer, όχι δεν περιέχει σκηνές δράσεις ή τον Tom Hardy να καταβροχθίζει φαγητό από τα σκουπίδια ή ζωντανά οστρακόδερμα κατά την προσφιλή συνήθεια του Venom.

Αντίθετα, αυτό που μαθαίνουμε είναι -επιτέλους!- ο τίτλος της νέας ταινίας. Ιδού: Venom: Let There Be Carnage ή αλλιώς ο πιο απλός, λιτός και απέριττος τρόπος για να ανακοινώσει η Sony Pictures στο κοινό αυτό που περίμενε.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

Σίγουρα, δεν είναι πρωτότυπος τίτλος, είναι όμως αυτό που χρειαζόταν η ταινία για να εισάγει τους θεατές σε αυτό που όλα δείχνουν ότι θα είναι: Ένα rock n' roll τρενάκι του τρόμου και της τρέλας με τον Woody Harrelson να σέρνει τον χορό. Καθόλου άσχημα δηλαδή.

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας; Υπό κανονικές συνθήκες η ταινία θα έκανε πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου του 2020, επειδή όμως δε ζούμε σε κανονικές συνθήκες, η Sony Pictures αποφάσισε ότι πρέπει να πάρει τον χρόνο της: Η νέα ημερομηνία είναι 25 Ιουνίου 2021.

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv