Tom Cruise και Elon Musk ετοιμάζουν την πρώτη ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα

Ένα νέο iconic duo γεννιέται.

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες τα μεγάλα studios έχουν κλείσει τις πόρτες του ενώ σε ολόκληρο τον πλανήτη οι κινηματογραφικές παραγωγές έχουν πατήσει το pause. Φυσικά, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον άνθρωπο που έχει βαλθεί να κατακτήσει το διάστημα μέσω από τις ιδιωτικές επενδύσεις. Όπως μεταδίδει το Deadline, o Elon Musk έχει έρθει σε συζητήσεις με τη NASA για να χρηματοδοτήσει την πρώτη ταινία που θα γυριστεί (έστω κατά ένα μέρος της) στο διάστημα. Όσο για το ποιον έχει δίπλα σε αυτό το μεγαλεπήβολο project; Είναι μία δύσκολη δουλειά και ο Tom Cruise δείχνει ο πλέον κατάλληλος για να την κάνει.

Η ταινία θα είναι –τι περίεργο;- περιπέτεια και οι πηγές αναφέρουν ότι αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια της παραγωγής της. Φυσικά, όταν έρθει η ώρα να γίνουν τα γυρίσματα στο διάστημα, τότε θα αναλάβει ενεργό ρόλο και η διαστημική υπηρεσία των Η.Π.Α. Στο ενδιάμεσο, ο Tom Cruise θα μπορέσει να γυρίσει τις σκηνές δράσεις πατώντας γερά και με τα δύο του πόδια στη Γη.

Μία action movie γυρισμένη στο διάστημα

Το κατά πόσο ο Elon Musk θα του δώσει πλήρη ελευθερία είναι κάτι που μένει να το δούμε στην πορεία. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο tech-entrepreneur έχει μεγάλα όνειρα και ακόμα μεγαλύτερη άποψη για το πώς ακριβώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα – ακόμα και όταν μιλάμε για τη διάσωση παιδιών από τα σπήλαια της Ταϊλάνδης.

Όσο για τα υπόλοιπα projects του Tom Cruise; Όταν με το καλό ανοίξουν ξανά τα σινεμά και η κινηματογραφική βιομηχανία ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε, ο 57χρονος ηθοποιός έχει μερικά πολύ δυνατά χαρτιά να πετάξει στο τραπέζι: Από τη μία είναι η επιστροφή ως πιλότου μαχητικών αεροσκαφών στο Top Gun: Μaverick, μία επιστροφή που περιμένει με τεράστια νοσταλγία η γενιά των 80s· και από την άλλη είναι η έβδομη συνέχεια του Mission Impossible με τίτλο Fallout.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος