
The Hawkline Monster, το γκόθικ γουέστερν του Γιώργου Λάνθιμου
Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης συνεργάζεται ξανά με τον σεναριογράφο της "Ευνοούμενης", Tony McNamara στη νέα του ταινία.

Μαζί με την "Κινέττα" του 2005, η οσκαρική "Ευνοούμενη" (2018) είναι η δεύτερη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, που το σενάριο δεν φέρει την υπογραφή του χρόνιου συνεργάτη και καλού φίλου του σκηνοθέτη, Ευθύμη Φιλίππου. Το σενάριο της δεύτερης αποτέλεσε δημιουργία του σπουδαίου Αυστραλού Tony McNamara, με τον οποίο ο Λάνθιμος ενδέχεται να συνεργαστεί ξανά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, οι δυο τους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη νέα ταινία του Έλληνα δημιουργού, το The Hawkline Monster.
Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Richard Brautigan (εκδόσεις Γράμματα, "Το Τέρας των Χώκλιν"), που κυκλοφόρησε το 1974. Η ιστορία του γκόθικ γουέστερν, όπως χαρακτηρίζεται, έχει ως εξής: Μέσα στην ερημιά των Νεκρών Λόφων, στο Ανατολικό Όρεγκον, βρίσκεται η έπαυλη των Χώκλιν, όπου κατοικούν οι δύο γοητευτικές δεσποινίδες Χώκλιν. Το σπίτι όμως στεγάζει κι έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη. Δύο επαγγελματίες δολοφόνοι αναλαμβάνουν να τον βγάλουν από τη μέση.
Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο προβάλλεται στη μικρή οθόνη η νέα συγγραφική δουλειά του McNamara, η μίνι σειρά The Great με τους Elle Fanning και Nicholas Hoult, που αποτελεί μία διαφορετική βιογραφία της Αικατερίνης Β' της Ρωσίας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Το Baby Reindeer του Netflix γίνεται θεατρική παράσταση με πασίγνωστο σκηνοθέτη
Πόσο εφικτό είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες -αν όχι η πιο πολυσυζητημένη- σειρές της περσινής χρονιάς στο Netflix να περάσει στο θέατρο και μάλιστα με έναν και μοναδικό πρωταγωνιστή; Για εμάς, αυτό είναι το θεατρικό στοίχημα της χρονιάς.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληThe Resurrection Of The Christ: Το σίκουελ του Mel Gibson θα είναι τεράστιο έπος - Έρχεται το 2027 σε δύο μέρη
Ο Mel Gibson επιστρέφει με ένα κινηματογραφικό έπος που θα μοιραστεί σε δύο μέρη. Η παραγωγή έχει τεράστιο προϋπολογισμό και υπόσχεται να φέρει στο κοινό τη γνωστή ιστορία με φρέσκο τρόπο.
Γραφει Τιμος Σαλαμες10 τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου που θα τραγουδάμε πάντα
Ένα μικρό "αντίο" και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Νιόνιο της Ελλάδας που μεγάλωσε τόσες πολλές γενιές που αρκούν για να ακούγεται αιώνια. Στον τύπο που κατάφερε να ενώσει τους πάντες με τα τραγούδια του.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληThe Mamagers Family Fun Day στο Ellinikon Experience Park: Μια Κυριακή γεμάτη παιχνίδι, μουσική και φαντασία
Μια γιορτή για γονείς & παιδιά! Tην Κυριακή 2 Νοεμβρίου σας περιμένουμε στο The Mamagers Family Fun Day για παιχνίδι, διασκέδαση και live concert από τους The Burger Project!
Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 80 ετών, το βράδυ της Τρίτης 21 Οκτωβρίου, ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος
'Φτυστός' ο Stallone - Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί στο 'I Play Rocky'
Είναι έτοιμος να φορέσει τα γάντια του νεαρού Sylvester Stallone στη νέα ταινία I Play Rocky, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Peter Farrelly.
Γραφει Τιμος Σαλαμες