Το επίκαιρα τρυφερό Love in the Time of Corona

Μία μίνι σειρά για τον έρωτα και τη σημασία της ανθρώπινης επαφής εν μέσω καραντίνας και πανδημίας.

"Όταν δεν μπορείς να βγεις έξω, άσε την αγάπη να μπει μέσα". Το Love in the Time of Corona είναι μία νέα μίνι σειρά, που μιλά στο εδώ και τώρα και έρχεται την κατάλληλη στιγμή στη μικρή οθόνη. Δημιουργία της Joanna Johnson (Good Trouble, The Fosters), εξιστορεί τέσσερις ιστορίες έρωτα και αγάπης με τους ήρωες να αναζητούν την ανθρώπινη επαφή και τρυφερότητα εν μέσω καραντίνας.

Δύο γονείς υποκρίνονται τους ερωτευμένους για να μην καταλάβει η κόρη τους ότι παίρνουν διαζύγιο, δύο συγκάτοικοι ανακαλύπτουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν, δύο εν διαστάσει σύζυγοι αναγκάζονται να περνούν 24ωρες το 24ωρο μαζί, εγκλωβισμένοι και μία ηλικιωμένη γυναίκα προσπαθεί να γιορτάσει μισό αιώνα γάμου με τον σύζυγό της που βρίσκεται σε γηροκομείο.

Πρωταγωνιστούν οι Leslie Odom Jr. (Hamilton), Nicolette Robinson (The Affair), Tommy Dorfman (13 Reasons Why), Rainey Qualley (Mad Men), Gil Bellows (Patriot), Rya Kihlstedt (One Mississippi), Ava Bellows (This Too Shall Pass) και L. Scott Caldwell (Lost).


Το Love in the Time of Corona αποτελείται από μόλις τέσσερα επεισόδια, που θα προβληθούν ανά δύο στις 22 και 23 Αυγούστου από την πλατφόρμα του Hulu.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.