Έρχεται το prequel του The Witcher, Blood Origin

Το Netflix θέλει να δημιουργήσει το δικό του Game of Thrones.

Σύμφωνα με το Variety, το Netflix έχει ήδη στα σκαριά το The Witcher: Blood Origin, ένα miniseries του ίδιου ασφαλώς σύμπαντος που θα διηγηθεί την ιστορία του πολιτισμού των ξωτικών, πριν την πτώση του. Η σειρά, που θα έχει 6 επεισόδια, θα διαδραματίζεται 1.200 χρόνια πριν από τις περιπέτειες του Geralt of Rivia, και πολύ πριν ενωθούν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών - σε αυτή θα μάθουμε επιπροσθέτως πώς γεννήθηκε ο πρώτος Witcher (ή Γητευτής αν προτιμάς τα ελληνικά). 

O Declan De Barra, ένας από τους σεναριογράφους της πρώτης σεζόν, θα αναλάβει και το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και showrunner, μαζί με την Lauren Schmidt Hissrich, ενώ ο συγγραφέας Andrzej Sapkowski θα εργαστεί ως δημιουργικός σύμβουλος στο prequel.

"Είμαι ισόβιος οπαδός του saga και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω αυτόν το ρόλο στο The Witcher: Blood Origin. Μάλιστα, πάντοτε υπήρχε στο μυαλό μου η ερώτηση του πώς μοιάζει ο κόσμος των ξωτικών πριν την καταστροφική άφιξη των ανθρώπων. Ανέκαθεν με γοήτευε η άνοδος και η πτώση των πολιτισμών" αναφέρει σχετικά ο De Barra, ενώ η Schmidt Hissrich τονίζει από την πλευρά της: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Declan και την ομάδα του Netflix. Είναι μία συναρπαστική πρόκληση, που διευρύνει το σύμπαν του The Witcher που δημιουργήθηκε από τον Andrzej Sapkowski. Είμαστε έτοιμοι να εισάγουμε νέους χαρακτήρες και μία πρωτότυπη ιστορία που θα εμπλουτίσει περαιτέρω τον μυθικό κόσμο".

Το Netflix μοιάζει να πιστεύει πάρα πολύ το project, φιλοδοξώντας να το κάνει το δικό του Game of Thrones. Για να πετύχει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να διευρύνει πολύ το εύρος του κόσμου του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης