Πρώτο trailer του The Comey Rule με τον επικίνδυνο Donald Trump επί τω έργω

Μίνι σειρά που φέρνει στην οθόνη την κόντρα του Αμερικανού προέδρου με τον πρώην επικεφαλής του FBI.

Βασισμένο στο βιβλίο A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership του πρώην διευθυντή του FBI, James Comey , που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2018, η μίνι σειρά The Comey Rule του Billy Ray αποτελεί μία ακόμα υπενθύμιση του πόσο επικίνδυνος και ανίκανος ηγέτης είναι ο Donald Trump. 

Η ιστορία διαδραματίζεται στον απόηχο τον εκλογών του 2016 και ζωντανεύει την κόντρα του Αμερικανού προέδρου με τον Comey και τη μεταξύ τους μάχη για ισχύ, με τον πρώτο να απολύει τελικά τον δεύτερο.

Επί της οθόνης, ο Jeff Daniels υποδύεται τον James Comey και ο Brendan Gleeson τον Αμερικανό πρόεδρο σε μία απίστευτη μεταμόρφωση, όπως αποκαλύπτει το πρώτο teaser trailer, που φέρνει στο μυαλό την άκρως επιτυχημένη του οσκαρικού Gary Oldman ως Winston Churchill στο "Η πιο σκοτεινή ώρα".


Το The Comey Rule αποτελείται μόλις από δύο δίωρα επεισόδια, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα στο Showtime στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης