Η σειρά που θα ξεκινήσεις σήμερα

Ο Ethan Hawke έρχεται στην οθόνη σου - μην τον αναζητήσεις στο Netflix, δεν θα τον βρεις.

Έχοντας δύο ταινίες στα σκαριά, που αναμένουν την πρεμιέρα τους πριν φύγει το 2020 (πανδημίας επιτρέποντος), το βιογραφικό δράμα Tesla για τον Προμηθέα του ηλεκτρισμού και την αιώνια διαμάχη του με τον Thomas Edison και το action heist φιλμ Cut Throat City, ο Ethan Hawke εφορμά στις οθόνες μας με μία μίνι τηλεοπτική σειρά.

Ο 49χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος διασκεύασε το βιβλίο του James McBride, The Good Lord Bird (2013) παραδίδοντας ένα δραματικό σόου εμπνευσμένο από τον θρυλικό υπέρμαχο της κατάργησης της δουλείας John Brown.

Το trailer

Η ιστορία του The Good Lord Bird περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες του Onion (Joshua Johnson-Lionel) ενός αγοριού-σκλάβου όταν ήταν μέλος της πολυφυλετικής ομάδας του Brown στην Αμερική του 1859, λίγο πριν το ξέσπασμα του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου.

Η σειρά που θα ξεκινήσεις σήμερα

Τον ρόλο του πρώτου κρατά το Joshua Johnson-Lionel, ενώ του δεύτερου ο ίδιος ο  Hawke, ο οποίος εκτός από δημιουργός και πρωταγωνιστής είναι και παραγωγός της σειράς.

 

Ίθαν ΧΟΚ


Το The Good Lord Bird κάνει πρεμιέρα σήμερα, 4 Οκτωβρίου στο αμερικανικό Showtime. Κάθε Κυριακή θα κυκλοφορεί νέο επεισόδιο - η σειρά αποτελείται συνολικά από επτά μόλις επεισόδια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος