Το κύκνειο άσμα του Chadwick Boseman έρχεται στο Netflix και έχει trailer

Η βιογραφική ταινία "Ma Rainey's Black Bottom" ήταν η τελευταία που γύρισε ο αδικοχαμένος ηθοποιός.

Δεκαετία του 1920. Σικάγο. Η "μητέρα των μπλουζ" Ma Rainey, από τις πρώτες Αφροαμερικανές τραγουδίστριες του εν λόγω μουσικού είδους, τα βάζει με τους πάντες προκειμένου να καταπιάνεται με τη μουσική που την εκφράζει. Ενώ βρίσκεται απέναντι σε παραγωγό, μάνατζερ και μουσικούς, το 1927 πραγματοποιεί μία ηχογράφηση που έμεινε στην ιστορία. 

Αυτή είναι η υπόθεση της βιογραφικής ταινίας "Ma Rainey's Black Bottom" σε σκηνοθεσία George C. Wolfe και σε παραγωγή του Denzel Washington, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του August Wilson. Στον ρόλο της Rainey συναντάμε την σπουδαία Viola Davis, ενώ σε εκείνον του φιλόδοξου τρομπετίστα Levee, τον αδικοχαμένο Chadwick Boseman στην τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση.

Το κύκνειο άσμα του Chadwick Boseman έρχεται στο Netflix και έχει trailer

Ο θάνατός του συγκλόνισε το Χόλιγουντ, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο του θεάματος. Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο στις 28 Αυγούστου - πάλευε μία τετραετία με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Ήταν μόνο 43 ετών.

ΜΠΟΣΕΜΑΝ

Στο πρώτο trailer του Ma Rainey's Black Bottom, που δόθηκε πριν μερικές ώρες στη δημοσιότητα, ο "Black Panther" ζωντανεύει και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος ρόλος είναι πολύ πιθανό να χαρίσει στον  ηθοποιό οσκαρική υποψηφιότητα μετά θάνατον, ακόμα και το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου. 

Να σημειωθεί ότι το 2008 ο Heath Ledger έλαβε μεταθανάτια οσκαρική υποψηφιότητα για τον ρόλο του Τζόκερ στην ταινία "Σκοτεινός Ιππότης", αποσπώντας το χρυσό αγαλματίδιο Β' Ανδρικού Ρόλου - ο δεύτερος ηθοποιός που έχει κερδίσει μετά θάνατον Όσκαρ στην ιστορία του θεσμού. Ο πρώτος ήταν ο Peter Finch το 1976 για την ερμηνεία του στην ταινία "Το δίκτυο".


Το Ma Rainey's Black Bottom θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Δεκεμβρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης