2 νέες σειρές μυστηρίου έρχονται στο Netflix

Η μία "γεννήθηκε" στην Ισπανία, η άλλη στην Δανία.

Πέρα από τα νέα φιλμ που έχουν θέσει ήδη γερές βάσεις για την επικείμενη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ -Mank, The Prom, The Midnight Sky και Ma Rainey's Black Bottom-, αλλά και από τις πολλές, χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες του, το Netflix παρουσιάζει μες στον Δεκέμβριο δύο ολοκαίνουριες αφίξεις στην κατηγορία του μυστηρίου για τους λάτρεις του σασπένς, του ψυχολογικού τρόμου και των δραματικών ανατροπών. 

Ο λόγος για το The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas) που έρχεται από την Ισπανία και το Equinox που ταξιδεύει στην πλατφόρμα από την Δανία.

 

The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas)

Μια νεαρή καθηγήτρια λογοτεχνίας μετακομίζει στη γενέτειρα του συζύγου της, στην προσπάθειά της να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Πιάνει δουλειά σε ένα λύκειο, αλλά στοιχειώνεται από έναν θάνατο που συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες και ο οποίος αρχίζει να απειλεί την ίδια τη ζωή της.

Βασισμένο στο βραβευμένο, ομώνυμο μυθιστόρημα του Carlos Montero, συνδημιουργού της σειράς Elite, το ψυχολογικό δράμα μυστηρίου El Desorden Que Dejas (The Mess You Leave Behind) αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των ισπανικών σόου στην πλατφόρμα, που τόσο αδηφάγα καταναλώνει το κοινό- όχι μόνο το ελληνικό.

Προβάλλεται ήδη στην πλατφόρμα.

Equinox

Το 1999, η νεαρή Άστριντ βλέπει ένα λεωφορείο με μαθητές να εξαφανίζεται. Είκοσι χρόνια μετά, το 2019, συναντά έναν άντρα που αναγνωρίζει ως θύμα του συμβάντος και ξεκινά τις προσπάθειές της να διαλευκάνει το μυστήριο. Μόνο που τελικά καταλήγει να αλλάξει το παρελθόν. 

Αυτή είναι εν ολίγοις η υπόθεση της επερχόμενης δανέζικης μίνι σειράς της Tea Lindeburg -αποτελείται από έξι επεισόδια-, με πρωταγωνιστές τους Danica Curcic, Lars Brygmann και Karoline Hamm. Ένα δράμα μυστηρίου, που μπλέκει το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, επιχειρεί ταξίδια στον χώρο και τον χρόνο, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι εκείνοι που την παραλληλίζουν με το γερμανικό διαμαντάκι της πλατφόρμας, Dark

Πρεμιέρα: 30/12

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης