8 χολιγουντιανές ταινίες έρχονται στο Netflix

Τα φιλμ που προστίθενται τον Δεκέμβριο στην κινηματογραφική λίστα της πλατφόρμας για να κάνουν την καραντίνα τα Χριστούγεννα λίγο πιο υποφερτή.

Δεν είναι μόνο οι ολοκαίνουργιες σειρές, οι νέες σεζόν δημοφιλών παραγωγών, οι πρωτότυπες ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που κάνουν την είσοδό τους μες στον Δεκέμβριο 2020 στην πλατφόρμα του Netflix. Όπως κάθε μήνα, έτσι κι αυτόν αγαπημένα φιλμ του Χόλιγουντ προστίθενται στην κινηματογραφική του λίστα, εμπλουτίζοντας τις επιλογές για να δεις σινεμά στην οθόνη σου.

ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Η Κέιντι γίνεται μέλος της πιο ισχυρής κλίκας του νέου της σχολείου, αλλά το τίμημα είναι μεγάλο όταν ο πρώην της αρχηγού της κλίκας θέλει να γίνει το αγόρι της. Lindsay Lohan, Rachel McAdams και Tina Fey -κρατά επίσης ρόλο σεναριογράφου- συμπρωταγωνιστούν στην εφηβική αυτή κωμωδία των 00s.

Προβάλλεται ήδη στην πλατφόρμα.

ROCKETMAN

Ο Taron Egerton είναι ο Elton John σε ένα βιογραφικό φιλμ για τη ζωή και το έργο του δια χειρός Dexter Fletcher, του σκηνοθέτη που παρολίγον να σκηνοθετήσει το Bohemian Rapsody. Η ταινία ακολουθεί το μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του ζωντανού μουσικού θρύλου από ντροπαλό πιανίστα σε παγκόσμιο σταρ.

Πρεμιέρα: 15/12

ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Εμπνευσμένο από το ομότιτλο βιβλίο του Herbert Asbury, το ιστορικό δράμα που είναι βασισμένο στις συγκρούσεις των ντόπιων στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 1860 και ενώ μαίνεται ο αμερικάνικος εμφύλιος, καταπιάνεται με την ιστορία εκδίκησης ενός γιου μεταναστών που μόλις βγαίνει από το ορφανοτροφείο αναζητά το φονιά του πατέρα του. Ο Leonardo DiCaprio σε μία από τις πιο ατίθασες ερμηνείες του στην πρώτη του συνεργασία με τον Scorsese και ο Daniel Day-Lewis σε μία από τις καλύτερες στιγμές του στη μεγάλη οθόνη.

Πρεμιέρα: 21/12

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η πρώτη ταινία της επικής τριλογίας των 80s του Robert Zemeckis με τους Michael J. Fox και Christopher Lloyd ακολουθεί έναν τρελο-επιστήμονα που ανακαλύπτει τη μηχανή του χρόνου, η οποία τρέχει στην τέταρτη διάσταση. Ένας νεαρός τη δοκιμάζει και ταξιδεύει από το παρόν στο παρελθόν, στη δεκαετία του '50.

Πρεμιέρα: 30/12

Ε.Τ. Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

Τα λόγια είναι περιττά. Πρόκειται για το πιο επικό κινηματογραφικό παραμύθι για την αληθινή φιλία που φέρει μάλιστα την υπογραφή του Steven Spielberg. Μία ταινία σήμα κατατεθέν των 90s.

Πρεμιέρα: 31/12

ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

Η σεξουαλική αφύπνιση ενός εφήβου βρίσκεται στο επίκεντρο της ταινίας που καθιέρωσε τον Luca Guadagnino ως έναν από τους πιο φιλόδοξους Ευρωπαίους σκηνοθέτες στο Χόλιγουντ, ενώ σύστησε το ταλέντο του Timothée Chalamet στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Πρεμιέρα: 31/12

Ω ΑΔΕΛΦΕ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

Οι Joel και Ethan Coen σκηνοθετούν τους George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, Chris Thomas King, John Goodman και Holly Hunter σε μία μαύρη κωμωδία που διαδραματίζεται στη δεκαετία του '30 στον αμερικανικό Νότο και αφορά την Οδύσσει τριών κρατουμένων που δραπετεύουν από φυλακή του Μισισιπή.

Πρεμιέρα: 31/12

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΖΕΤ ΤΖΟΟΥΝΣ

Στην αρχή ενός νέου χρόνου, η 32χρονη Bridget Jones αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να πάρει στα χέρια της τη ζωή της, να ξεφύγει από τη μοναξιά και να αρχίσει να καταγράφει στο δικό της ημερολόγιο ό,τι της συμβαίνει. Η Renée Zellweger σε ένα από τους πιο απολαυστικούς ρόλους της καριέρας της.

Πρεμιέρα: 31/12

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης