Το The Offer χρονογραφεί τα γυρίσματα του "Νονού"

Η μίνι σειρά περιγράφει τα όσα λάμβαναν χώρα πίσω από τις κάμερες, σε μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 03 Δεκεμβρίου 2020

Τις απαντήσεις σε όλους όσοι αναρωτιούνται πώς ακριβώς γυρίστηκε ο θρυλικός "Νονός" του Francis Ford Coppola δίνει η νέα μίνι σειρά που ετοιμάζεται από τον Michael Tolkin ("O Παίκτης") και θα έχει ως πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Armie Hammer (Call me by Your Name, Hotel Mumbai).

Η ιστορία

Το The Offer, τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα, θα καταγράφει το παρασκήνιο πίσω από το πώς φτιάχτηκε η ταινία του 1972, μέσα σε 10 επεισόδια. Στον "Νονό", παραγωγός ήταν ο Καναδός Al Ruddy, ο οποίος προσέλαβε τον Coppola για τη σκηνοθεσία.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Corleone, με επικεφαλής τον Vito Corleone (Marlon Brando), και την πορεία της στον μαφιόζικο κόσμο της Νέας Υόρκης των 40s.

Δεν μιλάμε απλά για μία από τις καλύτερες γκανγκστερικές όλων των εποχών αλλά και ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό της ζωής των μεταναστών στις ΗΠΑ από πολλές σκοπιές. Μπορεί ο Marlon Brando να είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά το supporting cast ήταν εξίσου αξιόλογο, με τον Al Pacino να υποδύεται τον γιο του Vito, Michael.

Ο πρωταγωνιστής

Όπως διάβασες και στην εισαγωγή, ο πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Armie Hammer. Ο 34χρονος Αμερικανός ηθοποιός ασφαλώς και δέχτηκε μία πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί και θα βρεθεί στο ρόλο του Al Ruddy, του 90χρονου πια παραγωγού του "Νονού", που εμπλέκεται και σε αυτή την απόπειρα, με την ίδια ιδιότητα. Λέγεται μάλιστα πως ο Ruddy ήταν αυτός που έπεισε τον Brando να δεχτεί τον ρόλο του Vito.  

Το The Offer χρονογραφεί τα γυρίσματα του "Νονού"

Το The Offer αναμένεται στις αρχές του 2022 από την υπηρεσία streaming Paramount +.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.