Blessed Dream: Η ζωή του Diego Maradona γίνεται σειρά

Η Amazon θα παρουσιάσει τις ημέρες δόξας αλλά και τις σκοτεινές πτυχές του Diego Maradona, σε μία νέα σειρά.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Ιανουαρίου 2021

Μετά από δύο χρόνιας προετοιμασίας και γυρισμάτων, η βιογραφική σειρά/ντοκιμαντέρ του Amazon Prime Video για τον Diego Maradona που τιτλοφορείται Maradona: Blessed Dream (Maradona: sueño bendito αν προτιμάς τον αυθεντικό τίτλο) φαίνεται πως παίρνει το δρόμο για τις οθόνες μας. 

Σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα Clarín, η πρώτη σεζόν είναι έτοιμη, με τον δεύτερο κύκλο να είναι κι αυτός σχεδόν ολοκληρωμένος. Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη νέα παραγωγή που έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Η ιστορία

Η Amazon δεν έχει δώσει προς το παρόν αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο που θα εξεταστεί η ζωή και η πορεία του Maradona μέσα και έξω από τα γήπεδα. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει εκτενής αναφορά στα παιδικά χρόνια του Diego καθώς και στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε εκτός γηπέδου.

Blessed Dream: Η ζωή του Diego Maradona γίνεται σειράAmazon Prime

Ασφαλώς, δεν θα λείψουν οι σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, τόσο με τη φανέλα της Νάπολι όσο και με εκείνη της εθνικής Αργεντινής, σε ένα ιδιότυπο mashup αρχειακού υλικού και σκηνών με ηθοποιούς.

Το cast

Η σκηνοθεσία είναι του Alexander Aimetta, με τους Juan Palomino, Nazareno Casero, Nicolas Goldschmidt, Juliet Cardinali, Laura Esquivel, Mercedes Μoran, Peter lanzani, Leonardo Sbaraglia, Marcelo Mazzarello και Pepe Monje να πρωταγωνιστούν.

ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ BLESSED DREAM 2Amazon Prime

Μάλιστα, οι Palomino, Casero και Goldschmidt θα είναι οι τρεις ηθοποιοί που θα υποδυθούν τον Maradona σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής του. 

Η πρεμιέρα

Η εν λόγω σειρά προγραμματιζόταν για πρεμιέρα στις 30 του περασμένου Οκτωβρίου, ώστε να συμπέσει με τα 60ά γενέθλια του Maradona αλλά το deadline άλλαξε λόγω του κορονοϊού.

ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ BLESSED DREAM 1Amazon Prime

Ο θάνατος του Αργεντινού σταρ δημιούργησε νέα δεδομένα και έτσι η παραγωγή αποφάσισε να μεταθέσει το τηλεοπτικό ντεμπούτο για αργότερα, χωρίς να ανακοινώσει το πότε. Πάντως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κάποια στιγμή ανάμεσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.