5 νέες σειρές του Netflix για τον Φεβρουάριο

Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming υποδέχεται τον Φεβρουάριο με εξαιρετικές καινούριες παραγωγές.

Esquire Team
Γράφει: Μπάμπης Δούκας 01 Φεβρουαρίου 2021

Τι περιλαμβάνουν οι νέες σειρές του Netflix για τον Φεβρουάριο; Από τα επιστημονικής φαντασίας "Αόρατος Κόσμος" (Invisible City) και "Οι Φυλές της Ευρώπης" (Tribes of Europa) μέχρι το καλοφτιαγμένο Capitani και το κωμικό The Crew, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming παρουσιάζει αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ο δεύτερος μήνας του 2021 φέρνει στις οθόνες μας ιδιαίτερες σειρές, αποτελώντας τη συνέχεια μιας πολλά υποσχόμενης τηλεοπτικής χρονιάς.

"Αόρατος Κόσμος"/ Invisible City

Ενώ ερευνά έναν μυστηριώδη θάνατο, ένας άντρας μπλέκεται σε μια μάχη ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και σ' ένα βασίλειο που κατοικείται από μυθικά πλάσματα. Βραζιλιάνικης παραγωγής των Júlia Pacheco Jordão και Luis Carone, με απειλητική ατμόσφαιρα και τους Marco Pigossi, Alessandra Negrini, Tainá Medina και Julia Konrad στους κεντρικούς ρόλους.

Έρχεται στις 5 Φεβρουαρίου στο Netflix

Capitani 

Ο ντετέκτιβ Λουκ Καπιτάνι ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο μιας έφηβης που βρέθηκε νεκρή στο δάσος κοντά σε ένα χωριό στο βόρειο Λουξεμβούργο. Ο Luc Schiltz στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ συμμετέχουν ακόμη οι Sophie Mousel, Claude De Demo, Joe Dennenwald, Konstantin Rommelfangen και Jules Werner.

Έρχεται στις 11 Φεβρουαρίου στο Netflix

"Το Συνεργείο"/ The Crew

Ο επικεφαλής μιας ομάδας οδηγών σε αγώνες NASCAR τα βρίσκει σκούρα με τους "υπερσύγχρονους" Μιλένιαλ που έρχονται για να εκμοντερνίσουν την ομάδα. Με τον εξαιρετικό Kevin James στον ρόλο του βασικού χαρακτήρα.

Έρχεται στις 15 Φεβρουαρίου στο Netflix

"Πίσω από τα Μάτια της"/ Behind Her Eyes

Μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σ' ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του. Με τους Robert Aramayo, Tyler Howitt, Aston McAuley και Kamontip Krissy Ashton στους βασικούς ρόλους.

Έρχεται στις 17 Φεβρουαρίου στο Netflix

"Οι Φυλές της Ευρώπης"/ Tribes of Europa

Στο σκοτεινό sci-fi του Philip Koch (με πρωταγωνιστές τους Henriette Confurius, Oliver Masucci, David Ali Rashed), μετά από μια καταστροφή στη Γη το 2074, τρία αδέλφια αναλαμβάνουν να αλλάξουν τη μοίρα της Ευρώπης που έχει κατακερματιστεί σε κρατίδια, τα οποία διεκδικούν κυριαρχία.

Έρχεται στις 19 Φεβρουαρίου στο Netflix


Διάβασε ακόμη για την τηλεοπτική κληρονομιά του Breaking Bad, το νέο prequel του Game of Thrones, γιατί όλοι μιλούν για το Lupin του Netflix και πώς το Ted Lasso έγινε η feelgood τηλεόραση που έχουμε ανάγκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.