3 νέα ντοκιμαντέρ του Netflix

Ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου, οι βασίλισσες του στύλου και μία κατάδυση σε σκοτεινά μέρη εγκλημάτων.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 07 Φεβρουαρίου 2021

Εκτός από πρωτότυπες ταινίες και χολιγουντιανές παραγωγές, νέες σειρές αλλά και καινούριους κύκλους ήδη αγαπημένων, το Netflix παρουσιάζει αυτόν το μήνα και κάποια ολόφρεσκα ντοκιμαντέρ. Οι προτάσεις της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming έχουν μάλιστα τεράστιες αποκλίσεις μεταξύ τους όσον αφορά τη θεματολογία και τα πρόσωπα με τα οποία καταπιάνονται. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις.

POLE DANCING: ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ/ STRIP DOWN, RISE UP

Θέλοντας να ανακτήσουν το σώμα και τη ζωή τους, διάφορες γυναίκες εξερευνούν το σημείο συνάντησης της κίνησης και της ουσίας μέσα από ένα έντονο πρόγραμμα χορού σε στύλο.

Από τις 5 Φεβρουαρίου

ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CECIL/ CRIME SCENE: THE VANISHING AT THE CECIL HOTEL

Το ξενοδοχείο Cecil συνδέθηκε με την εξαφάνιση της Ελίσα Λαμ. Από τον δημιουργό του "Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τεντ Μπάντι", μια κατάδυση σε σκοτεινά μέρη εγκλημάτων.

Από τις 10 Φεβρουαρίου

ΠΕΛΕ/ PELÉ

Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Πελέ, το κυνήγι του για τελειότητα και τον μύθο που διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια.

Από τις 23 Φεβρουαρίου

 


Διάβασε ακόμη για την τηλεοπτική κληρονομιά του Breaking Bad, το νέο prequel του Game of Thrones, γιατί όλοι μιλούν για το Lupin του Netflix και πώς το Ted Lasso έγινε η feelgood τηλεόραση που έχουμε ανάγκη.

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία