Το στήθος της Salma Hayek αποκτά (περίπου) δική του σειρά

Το HBO ετοιμάζει ένα αν μη τι άλλο φιλόδοξο όσο και πληθωρικό project.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 05 Φεβρουαρίου 2021

Να μία είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε αλλά κατά βάθος είχαμε την ελπίδα να συμβεί: Η Salma Hayek -και το στήθος της- θα συμμετέχει σε ένα νέο project του HBO Max - μία κωμωδία όπου τα boobs μίας 40χρονης γυναίκας της μιλούν. Η σειρά θα είναι τηλεοπτικό adaptation του βιβλίου A Boob’s Life: How America’s Obsession Shaped Me— and You της Leslie Lehr, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου.

Τι γνωρίζουμε έως τώρα

Κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια μισής ώρας και η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από μία γυναίκα που παθαίνει κρίση κατά τη διάρκεια των 40ών της γενεθλίων και "η ζωή της γυρνά ανάποδα, όταν αρχίζει και της μιλά το στήθος της. Τότε βλέπει τα πάντα υπό διαφορετική γωνία και αλλάζει πολλές από τις αποφάσεις της". Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το όλο task.

Η Lehr θα είναι επίσης executive producer του show, μαζί με την  Hayek, τον Jose Tamez και την Siobhan Flynn μέσω της Ventanarosa Productions (Ugly Betty).

Πέρα από τα προφανή

"Είμαστε πολύ ευγνώμονες που το HBO Max ήταν αρκετά διορατικό και τολμηρό ώστε να αναπτύξει αυτό το show μαζί μας. Στο  Boob’s Life θα χρησιμοποιήσουμε τα γυναικεία στήθη σαν μία μεταφορά για τη συνεχή κρίση εναντίον των γυναικών, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μία συλλογική αίσθηση εναντίον του σεξισμού, σε κάθε τομέα και κομμάτι της καθημερινότητας. Σε αυτή τη σειρά, δίνουμε στο στήθος φωνή. Μία οπτική που σχεδόν ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί" αναφέρει η Hayek για το project.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ευελπιστούμε σύντομα να συμβεί. Υπενθυμίζουμε πως η Μεξικανή ηθοποιός έχει υπογράψει πρόσφατα συμβόλαιο 2 ετών με το HBO Max.


Διάβασε ακόμη για την υπόθεση GameStop που γίνεται ταινία στο Netflix, γιατί βλέπουν όλοι το Bridgerton, όλα όσα γνωρίζουμε για το (νέο) prequel του Game of Thrones, το φινάλε του Peaky Blinders, τη σειρά ντοκιμαντέρ που σε βάζει στα άδυτα του υποκόσμου και 15 σκηνές που έκαναν το Sopranos την καλύτερη σειρά όλων των εποχών.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.