Οι 5 καλύτερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή

Σύμφωνα με τη βαθμολογία του Rotten Tomatoes.

Μέσα σε ένα χρόνο πανδημίας, είμαστε πάρα πολύ σίγουροι ότι έχεις διαβάσει άπειρες προτάσεις για τις καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις εκεί έξω (αγγλόφωνες και μη, πρωτότυπες, κάπως "υποτιμημένες") δηλαδή στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες streaming. Παράλληλα, αναρωτιέσαι γιατί δεν υπάρχουν στις λίστες οι δικές σου αγαπημένες. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων λοιπόν, ξεκαθαρίζουμε εξαρχής πως παρακάτω βρίσκεις τις 5 καλύτερες σειρές του Netflix, σύμφωνα με τη βαθμολογία του Rotten Tomatoes.

Στο εν λόγω site στο μεταξύ, βλέπεις το ποσοστό του Average Tomatometer, αλλά και εκείνο του κοινού που διαμορφώνεται από τις ψήφους των χρηστών του. 

Υ.Γ. Ναι, αν μας ρωτούσες κι εμάς, σε νιώθουμε γιατί πιθανότατα να είχαμε διαφορετική άποψη. Αλλά γι' αυτό θα διαβάσεις σε επόμενο άρθρο.

5. Dirty Money (2018)

O οσκαρούχος σκηνοθέτης Alex Gibney δημιούργησε μια συναρπαστική σειρά που ουσιαστικά παραθέτει μερικές από τις πιο σκανδαλώδεις ιστορίες διαφθοράς στον κόσμο των επιχειρήσεων. 

4. Call My Agent (2016)

Το Call My Agent καταλήγει να είναι συνήθης ύποπτος σε αυτού του είδους τις λίστες. Οι ατζέντηδες του πρακτορείου ASK στο Παρίσι προσπαθούν -συχνά με ανορθόδοξους και αντιδεοντολογικούς τρόπους- να κρατούν τους διάσημους πελάτες τους ικανοποιημένους, ενόσω η εταιρεία έχει καθοδική πορεία εξαιτίας του θανάτου του ιδιοκτήτη της. 

3. Immigration Nation (2020)

H σειρά ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων με την υπογραφή των Shaul Schwarz και Christina Clusiau διευρευνά ενδελεχώς τις παγίδες και τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν οι μετανάστες στις Η.Π.Α. αναλύοντας παράλληλα το νομοθετικό πλαίσιο και τους νομικούς σκοπέλους που πρέπει να ξεπεράσουν. 

2. Feel Good (2020)

Μία κωμικός που ζει στο Λονδίνο προσπαθεί να παραμείνει νηφάλια και να βγάλει άκρη με τη νέα του σχέση.

1. Master of None (2015)

Η εν λόγω κωμωδία εξιστορεί τις προσωπικές και επαγγελματικές περιπέτειες ένος 30χρονου ηθοποιού στη Νέα Υόρκη, με τις "δοκιμασίες" του να κυμαίνονται μεταξύ ρατσιστικών περιστατικών και βαθυστόχαστων σκέψεων για το επόμενό του γεύμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.