Οι καλύτερες σειρές του Apple TV+

Όλες οι παραγωγές που αξίζουν -και με το παραπάνω- την προσοχή σου.

Αφού διαβάζεις αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το περιεχόμενο του Netflix, είτε πρόκειται για τις καλύτερες ταινίες και σειρές του είτε για το νέο υλικό που συνεχώς προστίθεται στην πλατφόρμα streaming, λογικά θα θέλεις να έχεις μία εικόνα του τι συμβαίνει στην αντίπερα όχθη. O λόγος για την Apple TV+ που μπορεί να μην έχει την ίδια απήχηση, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι στερείται αξιόλογων παραγωγών.

Παρακάτω βρίσκεις 10 σειρές που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και ναι, θα τις προτείναμε ανεπιφύλακτα.

10. Truth Be Told

Οι Octavia Spencer, Aaron Paul και Lizzie Caplan πρωταγωνιστούν σε μία σειρά που άνετα θα λέγαμε ότι φτιάχτηκε για να εξυπηρετεί τις τάσεις της εποχής. Μία podcaster που βοήθησε στην επίλυση ενός πραγματικού εγκλήματος, βρίσκεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της όταν προκύπτουν στοιχεία που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα. 

9. See

Ενα μικρό, αλλά πανάκριβο sci-fi έπος είναι το See με τον Jason Momoa. Διαδραματίζεται στο μέλλον όπου οι άνθρωποι δε γεννιούνται με την αίσθηση της όρασης. Δε θα γράψω τίποτα παραπάνω, προς αποφυγή πιθανών spoilers.  

8. For All Mankind

Τι θα συνέβαινε άραγε, αν οι Σοβιετικοί προλάβαιναν να φτάσουν στο φεγγάρι πριν από τους Αμερικανούς; Μία διαφορετική εκδοχή της ιστορίας από το 1969 παραθέτει το For All Mankind, ακριβώς όπως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας.

7. Defending Jacob

Ο Chris Evans συναντά τη Michelle Dockery από το Downton Abbey σε αυτή τη μίνι σειρά ως ζευγάρι που προσπαθεί να δει πώς θα ξεμπλέξει το γιο του από μία δίκη για φόνο. Κάπως έτσι ο Evans, αποτινάσσει τη "σφραγίδα" της Marvel από πάνω του με τον καλύτερο τρόπο. 

6. Dickinson

Η εμβληματική ποιήτρια ξανασυστήνεται στο κοινό μέσα από τη σύγχρονη ματιά του 2019 ως έφηβη επαναστάτρια που θέλει να "ακυρώσει" πατριαρχία και στερεότυπα. Plus: Το σούπερ ενδιαφέρον soundtrack στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Billie Eilish, A$AP Rocky ft. Skepta, Junior Boys, Damien Rice και Andrew Bird.  

5. Servant

M. Night Shyamalan - Ένα όνομα, μία εγγύηση ότι δεν πρόκειται να βαρεθείς για κανένα λόγο: Ένα ζευγάρι χάνει το μωρό του σε τραγικό δυστύχημα και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του μεγαλώνοντας ένα "ψεύτικο" μωρό. Όταν αποφασίζουν να προσλάβουν μία νταντά για να το προσέχει (!), τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Στην κυριολεξία. 

4. The Elephant Queen

To The Elephant Queen είναι ένα ντοκιμαντέρ που ακολουθεί μία αγέλη ελεφάντων που περιπλανιέται στην Αφρική. Ως θέμα ακούγεται απλοϊκό, αλλά οι εικόνες θα σε αποζημιώσουν και με το παραπάνω.

3. The Morning Show

Το πιο πολυσυζητημένο πρότζεκτ του Apple TV+ με προϋπολογισμό α λα Game of Thrones και τις Jennifer Aniston και Reese Witherspoon στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δικαιώνει τη φήμη του και "δικάζει" με πολύ έξυπνο τρόπο τα κακώς κείμενα της σύγχρονης τηλεόρασης.

2. Mythic Quest

H σειρά του Rob McElhenney αφηγείται την ιστορία ενός video game studio που ευθύνεται για τη δημιουργία του άκρως επιτυχημένου video game Mythic Quest. Εμείς βλέπουμε την ομάδα που κρύβεται πίσω από αυτό, σε καλές, κυρίως ξεκαρδιστικές, αλλά και κακές στιγμές. 
 

1. Ted Lasso

Iδού η κωμωδία που ανέδειξε το ταλέντο του Jason Sudeikis (παρεμπιπτόντως, του χάρισε και μία Χρυσή Σφαίρα φέτος). Ο 45χρονος ηθοποιός υποδύεται τον υπερβολικά αισιόδοξο Ted Lasso, έναν Αμερικανό προπονητή ποδοσφαίρου που μετακομίζει στην Αγγλία για να φέρει την άνοιξη στην ομάδα της Premier League, AFC Richmond.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος