Στο νέο trailer του Loki, το timeline του Endgame πρέπει να διορθωθεί

Η Disney και η Marvel μας έδωσαν μία ακόμη εικόνα για τα όσα έρχονται προσεχώς.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 06 Απριλίου 2021

Το Loki είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα νέα projects της Marvel και αναμένεται στο Disney+ την ερχόμενη άνοιξη. Ο Tom Hiddleston επιστρέφει στο ρόλο που τον γνωρίσαμε στις ταινίες του MCU και σε μία από τις πιο ιντριγκαδόρικες φιγούρες στην ιστορία τόσο των κόμικ όσο και του κινηματογράφου που σχετίζεται με αυτά. 

Υπενθυμίζουμε πως η δημοφιλής εταιρεία κόμικ περνά στην επόμενη φάση της, με αρκετές ταινίες αλλά και τηλεοπτικες σειρές, πολλές από τις οποίες θα ασχοληθούν με τα origin stories ηρώων της αλλά και τα πολλά παράλληλα "παραθυράκια" που άνοιξαν τα γεγονότα, έπειτα από την τελευταία ταινία των Εκδικητών. Αυτό από μόνο δημιουργεί ένα τεράστιο πεδίο πάνω στο οποίο μπορούν να βασιστούν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, νέες ιστορίες. Και εύκολα αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό τόσο για την Marvel και το Disney+, όσο και για τα εκατομμύρια των fans.

Η πλοκή

Πολλοί θυμούνται πως ο Loki πέθανε στο Avengers: Infinity War αλλά επίσης θα είχαν προσέξει πως στα παράλληλα χρονοδιαγράμματα του Avengers: Endgame πέφτει στα χέρια του το Tesseract. Και άπαντες μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει αυτό, ειδικά μετά το πρώτο trailer που είδαμε πριν λίγο καιρό. 

Στο νέο υλικό που έδωσαν στη δημοσιότητα η Disney και η Marvel, ο μυστηριώδης χαρακτήρας Mobius M. Mobius του Owen Wilson ουσιαστικά ζητά τη βοήθεια του Loki για να διορθωθεί ο πανικός που έχει δημιουργηθεί. 

Το cast

Εκτός από τους προαναφερθέντες Hiddleston και Wilson, στο Loki πρωταγωνιστούν ακόμη οι Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Sasha Lane και Gugu Mbatha-Raw. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Kate Herron (Sex Education, Daybreak).

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2021. 

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία