"Φιλαράκια": Όλα όσα γνωρίζουμε για το reunion

Τα Φιλαράκια ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή τους και μέχρι τώρα αυτά έχουν γίνει γνωστά.

Γράφει: Esquire Editors 13 Απριλίου 2021

Ως απόλυτοι fans της σειράς "Τα Φιλαράκια", είμαστε σίγουροι πως μόλις ακούσατε την είδηση για το επερχόμενο Friends Reunion ουρλιάξατε από την χαρά σας - όπως και αρκετός ακόμη κόσμος. Οι Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc και David Schwimmer επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος και μπορεί ο κορονοϊός να καθυστέρησε λίγο την πολυαναμενόμενη συνάντηση, σύντομα το HBO Max θα προβάλλει το special επεισόδιο.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Οι πρωταγωνιστές θα συναντηθούν στα στούντιο της Warner Bros, εκεί όπου για 10 συναπτά έτη γνώρισαν την απόλυτη επιτυχία. Ενώ στην αρχή τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν τον περασμένο Αύγουστο, ο κορονοϊός εμπόδισε τις προσπάθειες των δημιουργών.

> Διάβασε ακόμη: Η πικρή (για τους άλλους) εμπειρία του Jean-Claude Van Damme στα "Φιλαράκια"

Πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media και σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram, τα γυρίσματα εντέλει ολοκληρώθηκαν. Όπως έχουν δηλώσει οι "διάσημοι φίλοι", δεν πρόκειται για κάποιο νέο επεισόδιο της σειράς, δηλαδή οι ηθοποιοί δεν θα υποδυθούν τα alter ego τους παρά θα συζητήσουν για τα επεισόδια και τις στιγμές που πέρασαν μαζί. 

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής;

Μέχρι τώρα πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον ρόλο του οικοδεσπότη της βραδιάς, όμως ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Βέβαια, γνωρίζουμε ποιοι δεν θα είναι. Ο David Schwimmer λίγες ημέρες νωρίτερα δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή Radio Andy πως δεν θα είναι η Ellen DeGeneres - της οποίας το όνομα ακουγόταν  ως το επικρατέστερο - αλλά ούτε και ο Billy Crystal. 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Και δεν είναι μόνο οι απανταχού φανς που δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τη συνάντηση αλλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Λίγο μετά την ανακοίνωση η Cox δήλωσε πως "θα περάσουμε τέλεια. Η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε κάνει αυτό, το να κάτσουμε να συζητήσουμε και να θυμηθούμε αυτή την απίστευτη εμπειρία που βιώσαμε... Θα είναι φανταστικό". Τον ίδιο ενθουσιασμό εξέφρασε και ο Matt LeBlanc, καλεσμένος στην εκπομπή της Kelly Clarckson, ο οποίος επιβεβαίωσε πως το επεισόδιο θα έχει να κάνει με τους 6 τους να συζητούν για τις παλιές καλές μέρες. Με τη σειρά της και η Kudrow δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη για το project ενώ πιο αινιγματική παρουσιάστηκε η Aniston, η οποία σε συνέντευξή της στο Variety είπε πως "δεν θα είμαι η Rachel, αν και είμαι κάπως εκείνη. Εξάλλου, όλοι είμαστε κατά κάποιο τρόπο ένα κομμάτι τους."

Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος