"Φιλαράκια": Πρώτο teaser trailer για το reunion

Ένας μικρός χαμούλης μόλις συνέβη στο ίντερνετ, καθώς ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του reunion του Friends.

To long-delayed reunion των Friends (ή η επανένωση για "Τα Φιλαράκια" αν προτιμάς στα ελληνικά) θα κάνει τελικά πρεμιέρα στο HBO Max στις 27 Μαιου, όπως αποκαλύφθηκε στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε πριν λίγο και όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμούλη στο ίντερνετ, έστω κι αν δεν αποκαλύπτει ακριβώς πολλά.

Αρχικά, να πέσει το βίντεο.

Τι ακριβώς όμως έχει συμβεί και γιατί τέτοιος ενθουσιασμός; Τα "Φιλαράκια" ολοκλήρωσαν την τηλεοπτική τους παρουσία πριν από 17 χρόνια και ύστερα από 10 ολόκληρες σεζόν, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι σαν να μην έφυγαν ποτέ από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Οι επαναλήψεις είναι αμέτρητες, οι πρωταγωνιστές όσο και αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν ποτέ να ξεπεράσουν τον ρόλο που τους έκανε διάσημους, κανένα sitcom δεν επανέλαβε την εξωφρενική τους επιτυχία. Αργά ή γρήγορα, λοιπόν, θα συνέβαινε: To reunion για τα "Φιλαράκια" είναι σχεδόν εδώ και αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για αυτό.

> Διάβασε ακόμη: Τα κορυφαία guests στα "Φιλαράκια"

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά σε ένα επεισόδιο που είναι σίγουρα ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Θα είναι όλοι τους εκεί, δε θα υπάρχει καμία απολύτως απώλεια.

Έχει γίνει ήδη γνωστό πως το επεισόδιο έχει γυριστεί στους ίδιους ακριβώς χώρους που γυρίστηκαν και οι 10 κύκλοι από τα "Φιλαράκια" (τα δύο διαμερίσματα και το θρυλικό cafe του Central Perk). Εκείνο που δε γνωρίζουμε ακόμη είναι το story, καθώς το reunion είχε χαρακτηριστεί από τους ίδιους τους παραγωγούς ως ένα "untitled unscripted special" (σ.σ: ένα σπέσιαλ επεισόδιο χωρίς τίτλο και χωρίς σενάριο) αλλά όπως μαρτυρά το teaser θα φέρει τον τίτλο 'the one where they get back together ("εκείνο που ξαναβρέθηκαν όλοι μαζί").

> Διάβασε ακόμη: Η πικρή (για τους άλλους) εμπειρία του Jean-Claude Van Damme στα "Φιλαράκια"

Τα "Φιλαράκια" γνώρισαν στα χρόνια τους τεράστια επιτυχία και η τεράστια επιτυχία με τη σειρά της έφερε τεράστιες αμοιβές. Έτσι, το εξωπραγματικό ποσό των τουλάχιστον 2,5 εκ. δολαρίων ανά πρωταγωνιστή, όπως μεταδίδει το Variety, μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όλα όμως δείχνουν πως θα είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.