"Φιλαράκια": Κάποια πράγματα που γνωρίζουμε για το reunion

To πολυαναμενόμενο επετειακό επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί στις 27 Μαΐου.

Από την αναβολή της αναβολής λόγω κορονοϊού μέχρι την είδηση ότι τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου reunion όντως πραγματοποιήθηκαν μας φάνηκε αιώνας. Άλλο τόσο επίσης έμοιασε το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τη χθεσινή ανακοίνωση ότι το reunion των Friends θα προβληθεί στις 27 Μαΐου. Ωστόσο, από το trailer δε μπορέσαμε να καταλάβουμε και πολλά, αφού το μόνο που δείχνει είναι τα 6 "Φιλαράκια" Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer να προχωρούν πλάτη αγκαλιασμένοι, αλλά μεταξύ μας, ακόμη και αυτό μας αρκεί. 

Ας περάσουμε στις υπόλοιπες 3 λεπτομέρειες που μόλις πληροφορηθήκαμε και εμείς.

Οι διάσημοι guests

Όταν υπό κανονικές συνθήκες δεν προλαβαίναμε να μετράμε guest εμφανίσεις και cameos, προφανώς και είχαμε μεγάλες προσδοκίες και για το επετειακό επεισόδιο. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τη λίστα που θα διαβάσεις: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon (η αδερφή της Rachel) και Malala Yousafzai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Βέβαια, αν είχαν χιούμορ, ανάμεσα στα παραπάνω ονόματα θα διαβάζαμε και αυτό του Brad Pitt...

Το παρασκήνιο 

Η επανένωση των Friends επιβεβαιώθηκε το Φεβρουάριο του 2020, ενώ επί χρόνια το cast απαντούσε αρνητικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των λογαριασμών των ηθοποιών στο Instagram, αλλά μπήκε φρένο στα γυρίσματα εξαιτίας της πανδημίας. Μάλιστα, μέχρι τη χθεσινή ανακοίνωση, είχαμε μείνει μόνο στο γεγονός ότι τουλάχιστον η παραγωγή του επεισοδίου είχε ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου. 

Οι αμοιβές

Όταν επί πάνω από μία δεκαετία οι πρωταγωνιστές δεν έδειχναν καμία πρόθεση να επιστρέψουν στο πλατό, είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κανείς ότι δεν πληρώθηκαν αδρά για να αποδεχθούν επιτέλους την πρόταση του HBO Max. Όπως και έγινε δηλαδή, γιατί σύμφωνα με το Forbes και πρόσφατο δημοσίευμά του, το επετειακό επεισόδιο φέρεται να απέφερε τουλάχιστον 2,5 εκατ. δολάρια στον κάθε πρωταγωνιστή. Καθόλου άσχημα δηλαδή. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.