Όλα όσα γνωρίζουμε για τον τρίτο κύκλο των 'Άγριων Μελισσών'

Το Twitter δικαίως αποθέωσε το τέλος της δεύτερης σεζόν.

Αν το τελευταίο χρονικό διάστημα μιλάμε για την προ και μετά κορονοϊού εποχή στη ζωή μας, τότε αντίστοιχα υπάρχει και η προ και μετά "Άγριων Μελισσών" εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Το φινάλε της 2ης σεζόν δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις "Άγριες Μέλισσες" που από πέρυσι μέχρι και φέτος αντιμετώπισαν επί ίσοις όροις reality παραγωγές όπως το Survivor και το Master Chef και κατάφεραν να κερδίσουν πολλές φορές τη μάχη της τηλεθέασης. Η σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη είναι σα να άνοιξε το δρόμο για την αναγέννηση της ελληνικής μυθοπλασίας στην ιδιωτική τηλεόραση, η οποία τα τελευταία χρόνια -αν εξαιρέσουμε παραδείγματα όπως η "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" που όμως βασίζεται σε ξένο format- έδειχνε να πνέει τα λοίσθια.

Η περίπτωση των "Άγριων Μελισσών" άλλωστε, είναι ακόμη πιο ξεχωριστή, αφού ενδεχομένως για πρώτη φορά στα χρονικά της τηλεόρασης μία καθημερινή σειρά μπόρεσε να μη φέρει τον χαρακτηρισμό της "σαπουνόπερας" με υποτιμητική έννοια, εξαιτίας των καταιγιστικών εξελίξεών της που δε χωρούσαν κανενός είδους επανάληψη, αλλά και των θεατρικών "μεταγραφών" που αναβάθμισαν με την υποκριτική τους δεινότητα το τηλεοπτικό τοπίο.

Παράλληλα, το Twitter ως βαρόμετρο δημοτικότητας και απήχησης έχει μιλήσει εδώ και καιρό: Κάθε βράδυ το hashtag #AgriesMelisses υπήρχε στα trends με αποκορύφωμα το χθεσινό, τελευταίο επεισόδιο της σειράς που ξεπέρασε τον όρο viral λόγω των συγκλονιστικών ερμηνειών των ηθοποιών, όπως ο Γιώργος Γάλλος και η Κάτια Δανδουλάκη που αποχαιρέτησαν οριστικά το Διαφάνι.

 

H 3η σεζόν (και τελευταία;)

Οι δημιουργοί της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ήταν αρκετά διστακτικοί για την επιμήκυνση της σειράς σε 3 σεζόν, αφού ο αρχικός τους σχεδιασμός περιλάμβανε μόνο δύο. Παρόλα αυτά, η σαρωτική επιτυχία και μαζική αποδοχή από κριτικούς και κοινό τους έπεισε να συνεχίσουν με νέες βάσεις, αφηγούμενοι αυτή τη φορά την εξέλιξη των χαρακτήρων ως έχουν μετά την αποκάλυψη των σκοτεινών μυστικών. 

Η 3η σεζόν λοιπόν, διαδραματίζεται επί Χούντας -με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό- και θα καλωσορίσει νέα πρόσωπα που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη της σειράς. Ένας από αυτούς είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον σκληρό χουντικό Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος θα μένει στο αρχοντικό των Σεβαστών. Δούκας και Μυρσίνη μετά την κατακραυγή μετακομίζουν στη Λάρισα, ενώ αρκετά από τα γυρίσματα της σειράς θα πραγματοποιηθούν και στη Λέρο. Επιπρόσθετα, ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου θα υποστεί την πίεση ενός τρίτου προσώπου από το παρελθόν της Ελένης. Ο λόγος για το στρατιωτικό Ζάχο Λυκογιάννη, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί αλλά αναγκάστηκε να χωρίσει εξαιτίας της μετάθεσής του. 

Θυμίζουμε στο μεταξύ ότι το συγγραφικό δίδυμο Τσαμπάνη - Καλκόβαλη ευθύνεται για μία ακόμη πολυσυζητημένη επιτυχία, διαφορετικού είδους: Ο Σιωπηλός Δρόμος του Mega είναι δικό τους δημιούργημα και ακολουθεί τη δική του επιτυχημένη πορεία τις Κυριακές.

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τις Άγριες Μέλισσες στο Yupiii.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος