Πρώτη γεύση από τη 2η σεζόν των Ted Lasso και Morning Show

Ένα τρέιλερ για να ρίξεις μία ματιά στο επόμενο κεφάλαιο για τις δύο καλύτερες σειρές του Apple TV+.

Κοντά στο βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα, όπου γλάστρα στην προκειμένη περίπτωση εμείς που θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για τη 2η σεζόν των Ted Lasso και The Morning Show. Πιο συγκεκριμένα, το Apple TV Plus κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ που περιγράφει τον καλοκαιρινό προγραμματισμό του, δίνοντας μία πρώτη γεύση από τα επερχόμενα, αλλά και επανερχόμενα πρότζεκτς του. Το spot τιτλοφορείται "Summer 2021 & Beyond", είναι ένα γρήγορο βίντεο που ουσιαστικά τονίζει ότι το Apple TV Plus είναι πανέτοιμο να εξερευνήσει νέο έδαφος.

Μία πολλά υποσχόμενη σεζόν

Στο τρέιλερ βλέπουμε να περνούν το Invasion (προσαρμογή του Foundation του Isaac Asimov), το The Shrink Next Door (η συνεργασία των Will Ferrell και Paul Rudd), η μουσική κωμωδία Schmigadoon! και το Mr. Corman. με τον Joseph Gordon-Levit. Δε θα μπορούσαν φυσικά, όπως προείπαμε, να λείπουν τα βαρέα πυροβολικά The Morning Show, Ted Lasso, See και Truth Be Told, όπως και το αγαπημένο του φεστιβάλ Sundance, CODA, του οποίου η εξαγορά στοίχισε 25 εκατ. δολάρια στην Apple. Τέλος, περνούν από την οθόνη στιγμιότυπα των νέων σειρών Wolfboy and the Everything Factory και Puppy Place, καθώς και τα νέα επεισόδια του Doug Unplugs.

Η συγγραφέας και σκηνοθέτης του CODA, Siân Heder δήλωσε στο μεταξύ στο Variety τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία της με το Apple TV Plus - και δεν την αδικούμε γι᾽αυτό:

"Έχω συγκινηθεί τόσο πολύ από την ανταπόκριση στην ταινία και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βρήκα έναν συνεργάτη στο "πρόσωπο" της Apple που αγαπά και κατανοεί βαθιά αυτήν την ταινία, το πνεύμα στο πλαίσιο του οποίου δημιουργήθηκε και δεσμεύεται να φτάσει αυτή η ταινία σε όσο το δυνατόν πιο ευρύ κοινό γίνεται με προσεγμένο και ουσιαστικό τρόπο", είπε η Heder. " Όλη η ομάδα του "CODA" είναι επίσης πολύ ευγνώμων στο Sundance για το ότι υπήρξε μέρος του ταξιδιού της ταινίας. [...] Ο κόσμος περίμενε πάρα πολύ καιρό για να ειπωθούν αυτές τις ιστορίες. Τώρα ειναι η ώρα. Τέρμα οι δικαιολογίες."

Να πέσει το τρέιλερ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.