Πρώτο trailer για τη 2η σεζόν του Ted Lasso

Η πιο feelgood σειρά των τελευταίων ετών επιστρέφει στις 23 Ιουλίου.

Μετά από καραντίνες, ένα εξωφρενικό 2020, μία Χρυσή Σφαίρα, ένα Screen Actor’s Guild award και ένα Critic’s Choice award, αρκετοί αναρωτιούνται ακόμη: Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Ted Lasso και γιατί όλοι τον λατρεύουν; Ο χαρακτήρας του Jason Sudeikis πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη σειρά του Apple TV+, η οποία ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους. Μοιραία λοιπόν, άπαντες αναμένουν τα νεότερα για τον επόμενο κύκλο της.

Το trailer

Αυτή τη φορά, μετά τις πρώτες πληροφορίες για τη 2η σεζόν, έχουμε το trailer γι' αυτήν, το οποίο μαρτυρά επίσης και την ημερομηνία πρεμιέρας του νέου κύκλου (23 Ιουλίου, αν και οι προηγούμενες πληροφορίες έκαναν λόγο για επιστροφή του Ted Lasso στις αρχές Οκτωβρίου).

Το trailer δεν μας δείχνει ακριβώς τι θα συμβεί αλλά μοιάζει πολύ με την πρώτη σεζόν. Η AFC Richmond παραμένει outsider και στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τον coach Lasso να μη χάνει την αισιοδοξία του, ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν κυλούν ακριβώς βάσει σχεδίου. Στο stuff της ομάδας προστίθεται μάλιστα μία ψυχολόγος προκειμένου να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές. Καλά θα πάει αυτό.

Το cast

Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Juno Temple και Brett Goldstein επιστρέφουν ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Brendan Hunt, Jeremy Swift, Nick Mohammed, Phil Dunster, Cristo Fernández και Toheeb Jimoh. Σχεδόν όλο το βασικό cast δηλαδή. 

Γιατί να το δεις

Συνδυάζοντας έξοχα την κωμωδία, το δράμα και τα σπορ, είναι μία σειρά για εκείνους που λατρεύουν το ποδόσφαιρο αλλά και για όσους δεν έχουν ιδέα από μπάλα. Έχει εξαιρετικό χιούμορ που μάλιστα καλύπτει ένα ευρύ και ετερόκλητο φάσμα - θα δεις από slapstick καταστάσεις μέχρι witty διαλόγους και από dad jokes έως βρετανικό φλέγμα και φαινομενικά ασύνδετες συζητήσεις με σπουδαίο όμως υπόβαθρο.

Παρά τον εξαιρετικά θετικό τόνο του, το show δεν κρύβεται από τον εαυτό του, περιλαμβάνοντας κάποιες πολύ δραματικές σκηνές, που μέχρι ενός σημείου παραμένουν καλά κρυμμένες αλλά βγαίνουν στην επιφάνεια την κατάλληλη στιγμή. Δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές παίρνουν επίπονα διαζύγια και ένας από τους σταρ της ομάδας καλείται να συμβιβαστεί με την ιδέα πως κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον χρόνο. Όλες αυτές οι περιπτώσεις περιγράφονται με τρόπο συγκινητικό αλλά και ελπιδοφόρο ταυτόχρονα.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.