Το Evil επιστρέφει και αναζητά τις ρίζες του κακού

Η μυστηριακή ατμόσφαιρα της σειράς έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει επιβραβευτεί με βαθμολογία 7,7 στη σελίδα του IMDb.

Ποια είναι τα όρια επιστήμης και θρησκείας; Πάνω σε αυτά κινείται το Evil, η σειρά μυστηρίου που αναζητά την προέλευση του κακού και επιστρέφει με τη 2η σεζόν της τη Δευτέρα 21/6 στις 21.00, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Πρωταγωνιστές του "Evil" είναι η Kristen, μια σκεπτικίστρια ψυχολόγος (Κάτια Χέρμπερς – Westworld) και ο David, ένας καθολικός εκπαιδευόμενος ιερέας (Μάικ Κόλτερ – The Following, The Good Wife).

Το Evil επιστρέφει και αναζητά τις ρίζες του κακού

Οι δυο τους καταπιάνονται με ανεξήγητα μυστήρια, όπως δαιμονισμοί, στοιχειώματα κ.λπ. Στόχος τους είναι να ανακαλύψουν κατά πόσο υπάρχει επιστημονική εξήγηση πίσω από αυτά, ή αν αποτελούν "γνήσια" θαύματα.

Το "Evil" υπογράφουν οι Ρόμπερτ και Μισέλ Κινγκ, σεναριογράφοι και δημιουργοί μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών (The Good Wife, The Good Fight, Your Honor).

Η μυστηριακή ατμόσφαιρα της σειράς έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει επιβραβευτεί με βαθμολογία 7,7 στη σελίδα του IMDb.

EVIL ΣΕΙΡΑ COSMOTE 1

Καθένα από τα 13 επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμο στην on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, αμέσως μετά την προβολή του στις ΗΠΑ.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος