Για κάποιο λόγο, όλοι (ξανά)βλέπουν το Too Hot to Handle στο Netflix

Αξίζει να ενδώσεις στη 2η σεζόν του trash reality show;

Παρακολουθώντας τα trends του Netflix, στις πρώτες θέσεις όσον αφορά στις θεάσεις αυτή τη στιγμή φιγουράρει το Too Hot to Handle. To εν λόγω trash reality σκοπεύει να γίνει η ένοχη απόλαυση όσων βαρέθηκαν τα βαρύγδουπα προϊόντα και γενικότερα μίας καραντίνας που μπαινοβγαίνει στη ζωή μας ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Για κάποιους αποτελεί το νέο Temptation Island στην πιο τραβηγμένη του εκδοχή και όπως η πλειοψηφία υποστηρίζει κατέφθασε στη μικρή οθόνη είτε για να μας διασκεδάσει (;) είτε για να μας σοκάρει ή απλά για να καταδείξει την κοινωνική κατηφόρα της σύγχρονης εποχής. 

H πλοκή

Δέκα συμμετέχοντες -πέντε άντρες και πέντε γυναίκες- που προέρχονται από τις Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Αυστραλία και την Ιρλανδία, μπαίνουν για ένα μήνα σε ένα υπερπολυτελές 'σπίτι' με την οδηγία να μην αγγίζουν ο ένας τον άλλον ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 δολαρίων. Όποτε ξεφεύγουν και παραβιάζουν το βασικό κανόνα, το χρηματικό ποσο μειώνεται, γεγονός που δεν τους συμφέρει καθόλου. Βέβαια, εξαρχής γίνεται ξεκάθαρο ότι το κάστινγκ δεν έχει γίνει βάσει σεμνοτυφίας, αλλά με το σκεπτικό να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό 'κράμα' που θα δικαιώνει τον τίτλο του. Στο μεταξύ, το γεγονός ότι περιφέρονται ημίγυμνοι και ότι όλοι τους στην προσωπική τους ζωή επιζητούν τις εφήμερες απολαύσεις και αποφεύγουν συστηματικά την οποιαδήποτε δέσμευση, κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα και κυρίως δυσκολότερη τη ζωή τους. 

Για κάποιο λόγο, όλοι (ξανά)βλέπουν το Too Hot to Handle στο NetflixTom Dymond

> Διάβασε ακόμη: Τα dating reality shows που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα με τις επιλογές σου

Άντρες - γυναίκες κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια, αλλά τα συρτάρια τους είναι γεμάτα προφυλακτικά, γεγονός που αποδεικνύει τις σκληροπυρηνικές διαθέσεις της παραγωγής. Εκτός αν παραδεχτούμε ότι οι συμμετέχοντες έχουν μπει μέσα, έτοιμοι για όλα και άρα τους αντιμετωπίζουν όπως τους αρμόζει. Παράλληλα, γνωρίζουμε και τον αντίστοιχο Big Brother, τη Lana στην προκειμένη περίπτωση, η οποία παρακολουθεί όλες τους τις κινήσεις, μιλά με βρετανική προφορά και ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους αιφνιδιάσει. Εκείνη στο μεταξύ, είναι η φωνή που τους ενημερώνει ότι κάθε σεξουαλική δραστηριότητα (από φιλιά μέχρι αυτοϊκανοποίηση) σημαίνει μείωση του χρηματικού επάθλου και είναι αναγκασμενοι να ερωτευθούν με βάση το μυαλό και την προσωπικότητα, όχι την εξωτερική εμφάνιση. 

Στιγμιότυπο από το too hot too handle του NetflixTom Dymond

Ναι ή όχι;

Οι παίκτες που συμμετέχουν οικειοθελώς σε αυτό το φεστιβάλ χειραγώγησης προφανώς δεν είναι βαθυστόχαστα άτομα και το casting έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε οι θεατές να λατρεύουν να τους μισούν. Θεωρητικά δε θα ήταν καθόλου μα καθόλου δύσκολο να διατηρήσουν ανέπαφο το χρηματικό ποσό ως το τέλος αν έκαναν κάτι πολύ απλό: Αν χρησιμοποιούσαν τα πιο φαρδιά, ασέξουαλ ρούχα, δεν έκαναν μπάνιο και αποτρίχωση συχνά και γενικότερα δεν κυκλοφορούσαν ημίγυμνοι και ξαναμμένοι. Μεταξύ μας, ως θέαμα ίσως τότε να είχε και περισσότερη πλάκα. Ωστόσο, οι προθέσεις τους είναι ξεκάθαρες από την πρώτη κιόλας στιγμή. 

Στιγμιότυπο από το too hot too handle του NetflixTom Dymond

>Διάβασε ακόμη: Γιατί βλέπουν όλοι ριάλιτι;

Παρακολουθώντας το πρώτο επεισόδιο από το Too Hot to Handle, σίγουρα δημιουργείται ένα είδος περιέργειας για τον τρόπο με τον οποίο η Lana πρόκειται να μεθοδεύσει τις κινήσεις των συμμετεχόντων και τις μετέπειτα αντιδράσεις τους. Ένα κομμάτι του εαυτού μας στο ενδιάμεσο, ντρέπεται να παραδεχτεί ότι θέλει να συνεχίσει να το βλέπει, ένα άλλο πάλι, ντρέπεται που το παραδέχεται δημόσια. Στα παραπάνω αν μη τι άλλο, ποντάρει το Netflix, δηλαδή στον εθισμό που προκαλεί η trash tv. Ας φανούμε δυνατοί και ας μη διαιωνίσουμε την κατάσταση. Τι όχι;

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος