Οι τρεις κριτές-πρωταγωνιστές του Top Chef στον ΣΚΑΙ

Γνωρίστε τους τρεις κριτές του νέου reality μαγειρικής.

Γράφει: Esquire Editors 30 Αυγούστου 2021

Το "Top Chef” το νέο reality μαγειρικής του ΣΚΑΪ έρχεται πολύ σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, για να προσφέρει στο κοινό ένα νέο και γεμάτο μαγειρικό ταξίδι. Οδηγοί αυτού του ταξιδιού είναι οι τρεις κριτές του σόου, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν δεν ήρθαν για να παίξουν. Ποιοι είναι όμως οι τρεις αυτοί πλοηγοί;

Γιώργος Βενιέρης

Ο Γιώργος Βενιέρης προέρχεται από γενιά σεφ καθώς η μητέρα του και η γιαγιά του ήταν επαγγελματίες μαγείρισσες. Όντας από μικρός μέσα στις κουζίνες της Φολέγανδρου, η μαγειρική έγινε το μεγάλο του πάθος του. Όσο και να αναζητά νέες γεύσεις πάντα γυρνά πίσω σε εκείνη και στο περιβάλλον της. Οι μαγειρικές του διακρίσεις είναι αξιοζήλευτες, εκείνος όμως αγαπά και αναζητεί την απλότητα με όριο την φαντασία.

 

>Διάβασε ακόμη: Γιατί βλέπουν όλοι ριάλιτι;

Αστέριος Κουστούδης

Στην συνέχεια, ο Αστέριος Κουστούδης, ο Executive Chef της Mεγάλης Βρετανίας και του King George είναι και εκείνος αποφασισμένος να ανακαλύψει τον πρώτο Έλληνα Top Chef. Η αγάπη του για την γαστρονομία τον έφερε στο σημείο να αφήσει τις σπουδές του στην Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης.

Κόντρα σε όλους τους ανέμους κυνήγησε το όνειρό του στην Αθήνα και εκείνο του ανταπέδωσε την χάρη. Η αφοσίωσή του στην τέχνη της μαγειρικής κάποιες φορές τον έφερε αντιμέτωπο με οικογενειακά ζητήματα. Ο ίδιος, δηλώνει χαρούμενος που έχει κάνει την οικογένειά του υπερήφανη.

 

>Διάβασε ακόμη: Μία πρώτη ματιά στα κορίτσια του νέου Big Brother

Γκίκας Ξενάκης

Τέλος, ο Γκίκας Ξενάκης, ο Executive Chef του Aleria συμπληρώνει την χρυσή τριάδα του "Top Chef”. Η μαγειρική δεν ήταν η πρώτη του σκέψη μεγαλώνοντας στην Θήβα. Το γαστρονομικό ταξίδι ξεκίνησε δοκιμαστικά για εκείνον από προτροπή του πατέρα του. Με δουλεία, πειθαρχία και υπομονή κατάφερε μεγάλες διακρίσεις στον χώρο, εκπληρώνοντας το όραμα του πατέρα του. Στους μαθητές του διδάσκει πειθαρχία και μαγειρικό ήθος.


Πηγή: Yupiii.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.