Οι πρωτότυπες σειρές του Netflix για τον Σεπτέμβριο

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 01 Σεπτεμβρίου 2021

Επτά καινούριες παραγωγές και εννέα που έχουμε ήδη αγαπήσει και περιμένουμε τα νέα τους επεισόδια είναι η συγκομιδή του Σεπτεμβρίου για τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming που ξεκινά το φθινόπωρο με στόχο να μη μας αφήσει να παραμελήσουμε την καθημερινή μας συνήθεια. Ανάμεσα στις πρωτότυπες σειρές του Netflix βρίσκεις τη συνέχεια του Casa De Papel (το πρώτο μέρος της 5ης και τελευταίας σεζόν της σειράς), όπως και την 6η σεζόν που βάζει τελεία στο έπος που λέγεται Lucifer.

Πρωτότυπες σειρές 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ -  Q-FORCE

Ένας γκέι κατάσκοπος και η μαχητική LGBTQ ομάδα του παλεύουν να αποδείξουν τι αξίζουν σε μια υπηρεσία που τους υποτιμά. Σήμερα το Δυτικό Χόλιγουντ… αύριο, ο κόσμος!

Έρχεται 2 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 5 - Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ/ LA CASA DE PAPEL PART 5: VOLUME 1

Η συμμορία είναι ήδη στην Τράπεζα της Ισπανίας εδώ και πάνω από 100 ώρες και ο Καθηγητής κινδυνεύει. Η κατάσταση χειροτερεύει ακόμα περισσότερο με την έλευση του στρατού.

Έρχεται 3 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ/ ON THE VERGE

Τέσσερις γυναίκες –μια σεφ, μια μόνη μητέρα, μια κληρονόμος και μια άνεργη– εξερευνούν τον έρωτα και τη δουλειά, περνώντας κρίση μέσης ηλικίας, στο προπανδημικό Λ.Α.

> Διάβασε ακόμη: H ανάπλαση της ελληνικής μυθοπλασίας

Έρχεται 7 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 2 - ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ/ INTO THE NIGHT

Βρίσκοντας καταφύγιο βαθιά στη γη, οι επιβάτες έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από νέες δυσκολίες – και κλιμακούμενες εντάσεις με τους στρατιωτικούς οικοδεσπότες τους.

Έρχεται 8 Σεπτεμβρίου

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΖΟΝ- ΛΟΥΣΙΦΕΡ/ LUCIFER: THE FINAL SEASON

Ο Λούσιφερ κατάφερε να προαχθεί, τη θέλει όμως τη δουλειά; Επίσης, η Κλόι ετοιμάζεται να τα παραιτηθεί από ντετέκτιβ, ο Αμέναντιλ μπαίνει στην αστυνομία και άλλα.

Έρχεται 10 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 3 - FINAL SPACE

Ο Γκάρι και το πλήρωμά του προσπαθούν να επιβιώσουν από το Τελικό Σύμπαν και να αποφύγουν το Ινβίκτους, το οποίο επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του Φεγγαροκέικ.

Έρχεται 16 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - CHICAGO PARTY AUNT

Η γλεντζού από το Σικάγο Νταϊάν λατρεύει τους κρεατοφάγους Μπερς και ξέρει καλά πώς να αποφεύγει την ενηλικίωση. Έχει όμως και αδυναμία στον σπασίκλα ανιψιό της.

Έρχεται 17 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 3 - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ/ SEX EDUCATION

Οι φήμες για το "σχολείο του σεξ" κυκλοφορούν, καθώς ο νέος διευθυντής προσπαθεί να δαμάσει ατίθασους μαθητές και ο Ότις επιχειρεί να κρύψει το μυστικό του φάσωμα.

Έρχεται 17 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 2 -  ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ/ LOVE ON THE SPECTRUM

Όλοι δυσκολευόμαστε να βρούμε τον έρωτα. Για τους νεαρούς στο φάσμα του αυτισμού, η εξερεύνηση του απρόβλεπτου κόσμου των ραντεβού μπορεί να είναι ακόμα πιο περίπλοκη.

Έρχεται 21 Σεπτεμβρίου

ΤΟΜΟΣ 4 - ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΛΕΥΚΟΙ/ DEAR WHITE PEOPLE

Ξανά μαζί εν μέσω μιας πανδημίας στο μέλλον, η Σαμ και ο Λάιονελ θυμούνται την επική τελευταία τους χρονιά στο Γουίντσεστερ – η οποία εξελίσσεται σε μιούζικαλ από το '90.

Έρχεται 22 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΙΑΓΟΥΡΑΡΟΣ/ JAGUAR

Στην Ισπανία του '60, μια επιζώσα του Ολοκαυτώματος γίνεται πράκτορας με σκοπό να παραπέμψει στη δικαιοσύνη τους Ναζί που δραπέτευσαν από τη χώρα μετά τον Β' Παγκόσμιο.

Έρχεται 22 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - MIDNIGHT MASS

Με την άφιξη ενός αινιγματικού ιερέα, μια κοινότητα έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτα γεγονότα και τρομακτικούς οιωνούς. Από τους δημιουργούς του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ".

Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ: Η ΣΕΙΡΑ/ GANGLANDS (BRAQUEURS)

Όταν η ανιψιά του γνωρίζει έναν ισχυρό ναρκοβαρόνο, ο επαγγελματίας κλέφτης Μεντί και η συμμορία του επιδέξιων ληστών μπλέκουν σε έναν βίαιο, μοιραίο πόλεμο κυριαρχίας.

Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - Ο ΚΑΣΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ/ THE CHESTNUT MAN

Μια γυναίκα δολοφονείται βάναυσα σε μια παιδική χαρά της Κοπεγχάγης. Από πάνω της, κρέμεται μια κούκλα από κάστανα. Διασκευή του αγαπημένου μυθιστορήματος.

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 10, ΜΕΡΟΣ 1 - MEATEATER

Η αναζήτηση του Στίβεν για νόστιμο θήραμα σε εξωτικά μέρη τον πηγαίνει στα Βραχώδη Όρη και τα Όζαρκ, στα έλη της Βόρειας Καρολίνας και τα λιβάδια της Χαβάης.

Έρχεται 29 Σεπτεμβρίου

ΣΕΖΟΝ 2 - LOVE 101

Η σειρά με φόντο την Κωνσταντινούπολη για εφήβους το '90 που βιώνουν αμήχανες καταστάσεις και ερωτικές απογοητεύσεις επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν.

Έρχεται 30 Σεπτεμβρίου

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.