Mία πρώτη ματιά στο Don't Look Up του Netflix

O Leonardo DiCaprio καταφθάνει στο Netflix την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η κινηματογραφική σεζόν εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο, με νέες κυκλοφορίες, trailers και ανακοινώσεις που γίνονται κάθε εβδομάδα και για τα οποία ενημερώνεσαι πάντα εγκαίρως από το Esquire. Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο Don't Look Up, τη νέα κωμωδία του Adam McKay, του σκηνοθέτη των Vice (2018), Ant-Man (2015) και Hustlers (2019) που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Δεκεμβρίου στο Netflix. Σε περίπτωση που δε δελεάστηκες από το δημιουργό της, αρκεί να αναφέρουμε ότι πρόκειται για το ντεμπούτο του Leonardo DiCaprio σε πρωτότυπο περιεχόμενο της πλατφόρμας streaming. Ιδού τα ελάχιστα πράγματα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής:

H πλοκή

Tο Don't Look Up τελεί υπό το κλασσικό ύφος McKay: Eίναι μία κωμωδία που συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με τα αποκαλυπτικά σενάρια. Η ιστορία διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου δύο άσημοι αστρονόμοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ανακαλύπτουν έναν μετεωρίτη που θα μπορούσε να καταστρέψει τη γη. Έτσι, ξεκινούν μία ανορθόδοξη εκστρατεία ενημέρωσης για να προειδοποιήσουν τον πληθυσμό ότι αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο.  

Το cast

Δέχομαι ότι η πλοκή δεν ανακάλυψε την Αμερική, δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη. Ωστόσο, το cast της ταινίας περιλαμβάνει μερικά από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence ως οι αστρονόμοι που κάνουν τη δυσοίωνη ανακάλυψη για το μέλλον της ανθρωπότητας, ενώ οι υπόλοιποι που τους πλαισιώνουν είναι οι εξής: Timothée Chalamet, Jonah Hill, Meryl Streep, Cate Blanchett, Ariana Grande, Chris Evans, Kid Cudi και Matthew Perry. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος παίζει σε ταινία μετά από 11 ολόκληρα χρόνια αποχής από τα κινηματογραφικα δρώμενα.

Nα πέσει το trailer:


 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Oι πλουσιότεροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν είναι αυτοί που νομίζεις

Ο Tom Cruise μπορεί να έχει κερδίσει πολλά από την υποκριτική του καριέρα αλλά...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Fallout, το παιχνίδι που έγινε σειρά και παραλίγο να ήταν ταινία

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν υπό ανάπτυξη η ομώνυμη ταινία.

Γραφει Παυλος Κρουστης