Οι σειρές του Netflix για τον Δεκέμβριο

To binge-watching του Δεκεμβρίου περιλαμβάνει νέα επεισόδια για La Casa de Papel, The Witcher και Cobra Kai, καθώς και φρέσκιες επιλογές και shows.

Οι σειρές του Netflix για τον Δεκέμβριο λοιπόν, σε μία ομολογουμένως εντυπωσιακή λίστα για αυτόν το μήνα. Το φινάλε του La Casa de Papel, οι νέες σεζόν για Cobra Kai, Lost in Space, The Witcher, Tιτάνες, η Έμιλι στο Παρίσι κεντρίζουν το ενδιαφέρον όπως επίσης και τα new entries. Όλα όσα λοιπόν θα σου κρατήσουν συντροφιά δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ειδικά όσο ο καιρός περιορίζει τις εξωτερικές δραστηριότητες.

Όλες οι σειρές που καταφθάνουν λοιπόν.

Χαμένοι στο Διάστημα: Σεζόν 3/ Lost in Space: Season 3

Στην επική τελευταία σεζόν, το ένστικτο επιβίωσης των Ρόμπινσον κυριαρχεί, καθώς αγωνίζονται να επανενωθούν και να προστατέψουν τον Άλφα Κενταύρου από την εισβολή ρομπότ. Από 01/12/2021.

> Διάβασε ακόμη: Μία πρώτη ματιά στο John Wick 4

Κογιότ/ Coyote

Μια δεμένη παρέα θερινών κατασκηνωτών βρίσκει διαμάντια στο δάσος, πυροδοτώντας μια ξέφρενη περιπέτεια που δοκιμάζει τη φιλία τους και θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο. Από 02/12/2021.

Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 5, Τόμος 2/ La Casa de Papel: Part 5 Vol 2

Ο ετοιμοπόλεμος Καθηγητής ζει τον απόλυτο κίνδυνο, προσπαθώντας να βγάλει τον χρυσό –και το κυριότερο την ομάδα του– έξω από την τράπεζα. Από 03/12/2021.

Τιτάνες: Σεζόν 3/ Titans: Season 3

Καθώς προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι, οι Τιτάνες βασανίζονται από τον Ρεντ Χουντ, μια μυστηριώδη νέα απειλή που θέλει να καταστρέψει μια για πάντα το Γκόθαμ Σίτι. Από 08/12/2021.

Ελίτ Ιστορίες: Φιλίπ, Κάγιε και Φελίπε/ Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe

Καθώς η Καγιετάνα προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρώην της, με τη βοήθεια του νέου της φίλου Φελίπε, ο πρίγκιπας επανεμφανίζεται στη ζωή της. Από 15/12/2021.

Ο Γητευτής: Σεζόν 2/ The Witcher: Season 2

Η επική σειρά με τέρατα, μαγεία και θέμα τη μοίρα επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Από 17/12/2021.

Συνέβη στο Όσλο/ What Happened in Oslo

Με φόντο το 1993, όταν υπογράφηκαν οι Συμφωνίες του Όσλο, αυτό το θρίλερ έχει κεντρικό θέμα ένα αλλόκοτο έγκλημα που επέφερε πολύ μεγάλες επιπτώσεις. Από 19/12/2021.

Ελίτ Ιστορίες: Σαμουέλ και Όμαρ/ Elite Short Stories: Samuel Omar

Ο Σαμουέλ κινδυνεύει με έξωση από το πατρικό του, αλλά ο Όμαρ έχει μια δελεαστική ιδέα για να συγκεντρώσει χρήματα. Από 20/12/2021.

Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 2/ Emily in Paris: Season 2

Περισσότερη πλάκα. Περισσότερη μόδα. Περισσότερα λάθη. Η Έμιλι εδραιώνεται στο Παρίσι, αλλά ο απόηχος μιας παθιασμένης νύχτας ίσως της προκαλέσει μπελάδες. Από 22/12/2021.

> Διάβασε ακόμη: Οι ηθοποιοί που φλερτάρουν με διπλή υποψηφιότητα στα φετινά Όσκαρ

Ελίτ Ιστορίες: Πάτρικ/ Elite Short Stories: Patrick

Το ταξίδι του Πάτρικ σε ένα σπιτάκι στο δάσος για τα Χριστούγεννα έχει απροσδόκητα αλλά σημαντικά αποτελέσματα. Από 23/12/2021.

Άνθρωποι με Άγχος/ Anxious People

Ένας παρ' ολίγον ληστής κλειδώνεται σε ένα σπίτι μαζί με έναν μεσίτη, δύο εθισμένους στο IKEA, μια έγκυο, έναν δισεκατομμυριούχο με τάσεις αυτοκτονίας κι ένα κουνέλι. Από 29/12/2021.

Kitz

Θέλοντας να εκδικηθεί το κορίτσι που θεωρεί ότι ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της, μια 19χρονη σερβιτόρα μπαίνει στον φανταχτερό κόσμο μιας παρέας πλούσιων εφήβων. Από 30/12/2021.

Fab 5: Σεζόν 6/ Queer Eye: Season 6

Το βραβευμένο με Emmy ριάλιτι επιστρέφει για έκτη σεζόν. Από 31/12/2021.

Ένοχο Παρελθόν/ Stay Close

Ένα νέο μυστήριο από τον Χάρλαν Κομπέν που, όπως πάντα, συνδυάζει δυσνόητη ίντριγκα, δράμα σαπουνόπερας και αποκάλυψη μυστικών. Από 31/12/2021.

Cobra Kai: Σεζόν 4/ Cobra Kai: Season 4

Δεκαετίες μετά το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Τζόνι και τον Ντάνιελ αναζωπυρώνεται σε αυτό το σίκουελ των ταινιών "Καράτε Κιντ". Από 31/12/2021.

Δες αναλυτικά όλα όσα παίζουν τον Δεκέμβριο στο Netflix εδώ.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.