Ναι, θα υπάρξει και 3η σεζόν για Το Παιχνίδι του Καλαμαριού

Ο Hwang Dong-hyuk επιβεβαιώνει και οι fans της κορεάτικης σειράς ανάβουν καπνογόνα.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 03 Ιανουαρίου 2022

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού ήταν το τελειωτικό χτύπημα της πολιτιστικής απόβασης της Νότιας Κορέας στη Δύση αλλά όχι το μόνο. Μαζί με το Succession, αποτέλεσαν τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του 2021 και όπως είναι λογικό, όλοι θέλουν κι άλλο. 

Τα καλά νέα

Οι fans του Squid Game λοιπόν έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν καθώς ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο νοτιοκορεατικό τηλεοπτικό δίκτυο KBS ότι αυτή την περίοδο διαπραγματεύεται με το Netflix τη δημιουργία ακόμη περισσότερων επεισοδίων, πολύ πιο μακριά από μια πιθανή δεύτερη σεζόν.

> Διάβασε ακόμη: 30 σειρές που πρέπει από τώρα να μπουν στη λίστα σου για τη νέα χρονιά.

"Είμαι σε συζητήσεις με το Netflix για τη δεύτερη και την τρίτη σεζόν" ανέφερε ο Νοτιοκορεάτης σεναριογράφος και σκηνοθέτης, σύμφωνα με τους Korea Times, προσθέτοντας πως "είναι αισιόδοξος πως θα καταλήξουν σύντομα σε συμφωνία". 

Οι πρώτες ιδέες για τη S02

"Έχω στο μυαλό μου μια βασική πλοκή για τη δεύτερη σεζόν και βρίσκομαι στη φάση του brainstorming μαζί με τους συνεργάτες μου" δήλωσε πρόσφατα ο Hwang Dong-hyuk στο Hollywood Reporter. Η εξέλιξη του Squid Game πιθανότατα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το αν ο ίδιος μπορεί να σκεφτεί την ιστορία ακόμα πιο μεγάλη, με παράλληλες ιστορίες για τα βασικά πρόσωπα να τρέχουν σε παρόν και παρελθόν. 

Στη Νότια Κορέα πάντως, μερικά Μέσα κάνουν λόγο για μία επικεντρωμένη στον πρωταγωνιστή Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), που θα "κάνει κάτι για να βοηθήσει όλο τον κόσμο, ενημερώνοντας για τα παιχνίδια".

Περισσότερα, θέλουμε να πιστεύουμε, προσεχώς.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα