Ένας ακόμη villain για το Cobra Kai

Καλησπέρα Mike Barnes, νιώθεις έτοιμος;

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 10 Ιανουαρίου 2022

Η τέταρτη σεζόν του Cobra Kai αποτέλεσε το πρώτο μεγάλο hit του Netflix για το 2022 αλλά αρχίζει πια και ξεθωριάζει στα trends, καθώς (μάλλον) όλοι παρακολούθησαν τις νέες εξελίξεις στην τηλεοπτική συνέχεια του Karate Kid. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία της σειράς αποτελεί δίχως άλλο, η ικανότητά της να εισάγει καινούριους (στην πλειοψηφία τους, παλιούς) χαρακτήρες.

Το Cobra Kai των Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg -που πριν το Netflix είχε κάνει πρεμιέρα στο ξεχασμένο YouTube Red- αντιμετώπισε με επιτυχία την πρόκληση να 'αναστήσει' σχεδόν κάθε χαρακτήρα από την τριλογία των ταινιών των 80s - μόνο το ολόγραμμα του Mr. Miyagi μας έλειψε. Ή μήπως όχι; Υπάρχει βλέπεις ένας ακόμη old-school villain που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στην 5η σεζόν. Ναι, για τον Mike Barnes μιλάμε.

> Διάβασε ακόμη: Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές του 2022

Ένας villain από τα παλιά

Ή για την ακρίβεια, ακόμη ένας. Στο final act της τριλογίας των LaRusso-Miyagi, το The Karate Kid III του 1989, ο Terry Silver στρατολογεί έναν επικίνδυνο μαθητή/αθλητή καράτε για να αντιμετωπίσει τον Daniel-san στο All Valley Tournament.

Ο Mike Barnes (που υποδύθηκε ο Sean Kanan) αρχικά τρομοκρατεί τον πρωταγωνιστή και στη συνέχεια, φυσικά, ηττάται. Γιατί λοιπόν να μην αναζητήσει -και αυτός- εκδίκηση στη σειρά; 

Δε χρειάζεται καμία μεγάλη αναζήτηση για να αντιληφθεί κανείς πως ο 55χρονος σήμερα Kanan είναι τουλάχιστον θετικός στο να ενταχθεί στο cast του Cobra Kai. Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στο Instagram account του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Kanan (@sean.kanan)

Θα ταίριαζε ο χαρακτήρας του Barnes στην S05; Πάρα πολύ εύκολα. Μη ξεχνάς πως ο Silver πρόκειται να επεκτείνει το Cobra Kai dojo και -με τον Kreese στη φυλακή- θα χρειαστεί κάποιον να τον βοηθήσει. Ίσως το πρόσωπο αυτό να είναι ήδη 'φραγμένο' στις στοιχηματικές.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.