Τι θα δούμε τον Φεβρουάριο στο Netflix

H λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τις υπόλοιπες παραγωγές που έρχονται στην πλατφόρμα streaming.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 29 Ιανουαρίου 2022

Οι νέες ταινίες και σειρές του Netflix καταφθάνουν προσεχώς -μαζί φυσικά με ολόφρεσκα ντοκιμαντέρ και άλλες παραγωγές- για να επισφραγιστεί το γεγονός πως και ο Φεβρουάριος θα μας βρει άπαντες (ξανά) σε binge-watching mood. Παρακάτω βλέπεις όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα εντός Φεβρουαρίου ώστε να μπορείς να εμπλουτίσεις τη λίστα σου με εκείνα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. 

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Μεγαλώνοντας τον Ντίον - Raising Dion (01/2)

Σεζόν 2

Η Νικόλ μεγαλώνει έναν γιο που δεν γνωρίζει ακόμα τις υπερδυνάμεις του. Καθώς όμως η δύναμη του Ντίον αυξάνεται, ο κίνδυνος μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν.

 

Γλυκές Μανόλιες - Sweet Magnolias (04/2)

Σεζόν 2

Οι Μανόλιες αντιμετωπίζουν μαζί νέες σχέσεις, παλιές πληγές και τις μικροπολιτικές της πόλης με τις γλυκές και πικρές στιγμές της ζωής να εναλλάσσονται.

 

Μέχρι να μας Χωρίσει η Ζωή - Until Life Do Us Part (10/2)

Τα μέλη μιας οικογένειας τριών γενεών που ζουν μαζί σε μια ειδυλλιακή βίλα αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις της επιχείρησης διοργάνωσης γάμων και τα δικά τους δράματα.

Inventing Anna (11/2)

Σειρά μίας σεζόν

Τολμηρή επιχειρηματίας ή απατεώνισσα; Μια ρεπόρτερ ερευνά το πώς η Άνα Ντέλβι έπεισε την ελίτ της Νέας Υόρκης ότι ήταν Γερμανίδα κληρονόμος. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

>Διάβασε ακόμη: Οι πολυαναμενόμενες σειρές του Netflix για το 2022

 

Toy Boy: Σεζόν 2 - Toy Boy: Season 2 (11/2)

Ο Ούγκο ερευνά το θέμα της βόμβας, ενώ παράλληλα, μαζί με τους φίλους του, αντιμετωπίζει δύο νέους αντιπάλους και μια σειρά νέων προκλήσεων στη δουλειά.

 

Αφοσίωση - Devotion, a Story of Love and Desire (14/2)

Ένας φαινομενικά ευτυχισμένος γάμος αρχίζει να καταρρέει όταν η πίστη του άντρα αμφισβητείται και το ζευγάρι αρχίζει να ελκύεται από άλλα άτομα.

 

Ο Νεαρός Βαλάντερ: Η σκιά του δολοφόνου - Young Wallander: Killer's Shadow (17/2)

Ο Κουρτ ερευνά έναν μυστηριώδη φρικιαστικό θάνατο που μάλλον σχετίζεται με ένα εμπρηστικό άρθρο για μια από τις πρώτες υποθέσεις της Ρασκ στο Μάλμο.

Ένας από Εμάς Λέει Ψέματα - One of Us Is Lying (18/2)

Η τιμωρία φέρνει κοντά πέντε ετερόκλιτα λυκειόπαιδα, αλλά ένας φόνος —και τα μυστικά— τα ενώνουν, ενώ ξεδιπλώνεται ένα μυστήριο φόνου που θυμίζει τον ποντικό και τη γάτα.

 

Space Force (18/2)

Σεζόν 2

Υπό νέα διοίκηση, ο πτέραρχος Νερντ και το δυσλειτουργικό αλλά αξιαγάπητο πλήρωμά του έχουν τέσσερις μήνες για να αποδείξουν ότι η Διαστημική Δύναμη αξίζει να διατηρηθεί..

 

Cat Burglar (22/2)

Η κλασική καρτουνίστικη τρέλα συναντά ένα διαδραστικό κουίζ σε μια νέα σειρά από τους δημιουργούς του "Μαύρου Καθρέφτη".

Βίκινγκ: Βαλχάλα - Vikings: Valhalla (25/2)

Στο σίκουελ του "Βίκινγκ", έχουν περάσει 100 χρόνια και μια νέα γενιά θρυλικών ηρώων αναδύεται για να διαμορφώσει το δικό της πεπρωμένο — και να γράψει ιστορία.

>Διάβασε ακόμη: Οι πρωτότυπες ταινίες του Netflix για το 2022


ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

 

Άννα Φρανκ, η Καλύτερή μου Φίλη - My Best Friend Anne Frank (01/2)

Βασισμένο στη φιλία ανάμεσα στην Άννα Φρανκ και τη Χάνα Γκόσλαρ – από το κατεχόμενο από τους Ναζί Άμστερνταμ στην οδυνηρή επανένωσή τους σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

 

Μέσα απ' το Παράθυρο - Through My Window (04/2)

Το παλιό κόλλημα της Ρακέλ με τον γείτονά της αποκτά νέες διαστάσεις, όταν εκείνος αρχίζει να νιώθει πράγματα για εκείνη, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του.

 

Το Προνόμιο - The Privilege (09/2)

Ένας πλούσιος έφηβος κι οι φίλοι του σε ένα ελίτ ιδιωτικό σχολείο φέρνουν στην επιφάνεια μια σκοτεινή συνωμοσία, ενώ ερευνούν μια σειρά περίεργων μεταφυσικών φαινομένων.

 

Άνε+: Η Ταινία - Anne+: The Film (11/2)

Νιώθοντας πίεση να ολοκληρώσει το μυθιστόρημά της και να πάει στο Μόντρεαλ για τη σχέση της, μια κουίρ 20χρονη κοπέλα στο Άμστερνταμ ψάχνει τι θέλει στη ζωή.

 

Ψηλό Κορίτσι 2 - Tall Girl 2 (11/2)

Η Τζόντι παίρνει τον κεντρικό ρόλο στο σχολικό μιούζικαλ κι, ενώ αυτό ήταν το όνειρό της, η πίεση απειλεί την αυτοπεποίθηση και τη σχέση της.

 

Bigbug (11/2)

Ανδροειδή σεφ. Ασφάλεια με ντρόουν. Ρομποτικά αφεντικά. Το μέλλον μοιάζει ελπιδοφόρο, ώσπου έρχονται οι πρώτες ρωγμές και η ΤΝ κυριεύει τα πάντα, σ' αυτήν την κωμωδία.

 

Η Γροθιά της Εκδίκησης - Fistful of Vengeance (17/2)

Μια αποστολή εκδίκησης μετατρέπεται σε μάχη για τη σωτηρία του κόσμου από μια αρχαία απειλή, όταν ο εκτελεστής Κάι που έχει υπερδυνάμεις εντοπίζει έναν φονιά.

 

Erax (17/2)

Τερατώδη πλάσματα ξεπηδούν από ένα μαγικό βιβλίο και σκορπούν χάος και αταξία στη θεία Όπαλ και την έφηβη ανιψιά της, Νίνα, σε αυτήν την τρομακτική ταινία μικρού μήκους.

 

Κατευθείαν στην Καρδιά - Heart Shot (17/2)

Σε αυτήν τη μικρού μήκους ταινία, οι ερωτευμένες έφηβες Νίκι και Σαμ σχεδιάζουν μαζί το μέλλον τους, αλλά το επικίνδυνο παρελθόν της Νίκι επιστρέφει και απειλεί τα πάντα.

 

Συγχώρα τις Αμαρτίες μας - Forgive Us Our Trespasses (17/2)

Έχοντας γίνει στόχος των Ναζί που κυνηγούν και δολοφονούν άτομα με αναπηρίες, ένα αγόρι με αναπηρία παίρνει μια τολμηρή απόφαση, ενώ προσπαθεί να επιβιώσει.

 

Rabbids Invasion Special: Αποστολή στον Άρη - Rabbids Invasion Special: Mission to Mars (18/2)

Μια απίθανη ομάδα Rabbids συμμετέχει σε μια μοναδική αποστολή στον Άρη. Είναι στο χέρι τους να ενωθούν και να σταματήσουν την τελευταία απειλή του γαλαξία.

 

Texas Chainsaw Massacre (18/2)

Σε αυτό το σίκουελ, influencer που θέλουν να ξαναζωντανέψουν μια πόλη-φάντασμα του Τέξας αντιμετωπίζουν τον Λέδερφεϊς, έναν φονιά που φορά μια μάσκα από ανθρώπινο δέρμα.

 

Μη Με Σκοτώνεις - Don't Kill Me (20/2)

Η Μίρτα σχεδόν πεθαίνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών μαζί με τον εραστή της, αλλά όταν συνέρχεται, ανακαλύπτει ότι ανήκει σε έναν βίαιο κόσμο που δεν ήξερε ότι υπήρχε.

>Διάβασε ακόμη: Η τηλεόραση στην εποχή των αντι-ηρώων

 

Μαντία: Η Επιστροφή - Tyler Perry's A Madea Homecoming (25/2)

Η Μαντία επέστρεψε! Και δεν έχει σκοπό να ανεχτεί καμιά οικογενειακή ανοησία, την ώρα που τα οικογενειακά δράματα κορυφώνονται στην αποφοίτηση του δισέγγονού της.

 

Χωρίς Ανάσα - Restless (25/2)

Η ζωή ενός διεφθαρμένου αστυνομικού βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν φτάνει στα άκρα για να συγκαλύψει ένα ατύχημα και δέχεται απειλές από έναν μυστηριώδη μάρτυρα.

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

 

Ο Απατεώνας του Tinder - The Tinder Swindler (02/2)

Κάποτε παρίστανε τον πλούσιο μεγιστάνα διαμαντιών, "ψάρευε" γυναίκες απ' το Internet και τους αποσπούσε εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, τα θύματά του σχεδιάζουν εκδίκηση.

 

MeatEater - MeatEater (02/2)

Σεζόν 10, Μέρος 2

Τα ταξίδια του Στίβεν τον οδηγούν στο Νέο Μεξικό όπου κυνηγάει μεγάλα θηράματα κι ένα εισαγόμενο εξωτικό είδος, αλλά και στη Χαβάη για αγριοκάτσικα και ψαροντούφεκο.

 

jeen-yuhs: Μια τριλογία για τον Κάνιε - jeen-yuhs: A Kanye Trilogy (16/2)

Νέα Επεισόδια Κάθε Εβδομάδα

Οι ζωές ενός αναδυόμενου σταρ και ενός κινηματογραφιστή μπλέκονται, σε αυτό το δυνατό ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη με θέμα την καριέρα του ράπερ Κάνιε Γουέστ

 

Η Πτώση: Η Υπόθεση της Boeing - Downfall: The Case Against Boeing (18/2)

Ερευνητές αποκαλύπτουν πώς η υποτιθέμενη προτεραιοποίηση του κέρδους έναντι της ασφάλειας της Boeing ίσως να προκάλεσε δύο καταστροφικές συντριβές μέσα σε δύο μήνες.

 

Μπάμπα Γουάλας: Αγώνας - Race: Bubba Wallace (22/2)

Ο Μπάμπα Γουάλας σε μια νέα σεζόν αγώνων NASCAR, παρέα με μια ολοκαίνουρια ομάδα, σε αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ.



 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

01/2/2021

  • Ο Δικτάτορας (The Dictator)
  • Μητέρα! (Mother!) 
  • Ληστεία αλά Ιταλικά (The Italian Job)

17/2/2021

  • Keeping Up with the Kardashians: Season 9
  • Keeping Up with the Kardashians: Season 10

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης