3 σειρές και 2 ταινίες που καταφθάνουν στο Netflix

Μία μικρή επιλογή από must sees, αρχής γενομένης από σήμερα.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 25 Φεβρουαρίου 2022

Φήμες θέλουν τους χρήστες του Netflix να περνούν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα προσπαθώντας να αποφασίσουν τι να δουν από την ώρα που περνούν όντως παρακολουθώντας το περιεχόμενό του. Επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, πριν από εσένα για εσένα, επιλέξαμε 5 must sees που καταφθάνουν στην πλατφόρμα streaming. Ανάμεσά τους και το πολυαναμενόμενο sequel των Vikings.

Τσέκαρε λοιπόν παρακάτω, τι μένει οπωσδήποτε να δεις, μέχρι να αποχαιρετήσουμε οριστικά το Φεβρουάριο και τι έρχεται στις αρχές Μαρτίου. 

Σειρές

Βίκινγκ: Βαλχάλα - Vikings: Valhalla

Σε αυτή τη συνέχεια του "Βίκινγκς", έχουν περάσει εκατό χρόνια και μία νέα γενιά θρυλικών ηρώων αναδύεται για να χαράξει τη δική της μοίρα - και να γράψει ιστορία.

>Διάβασε ακόμη: 20 σειρές για τον Φεβρουάριο

Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία - Worst Roommate Ever (01/03)

Η σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τέσσερις πολύ ανησυχητικές αληθινές ιστορίες για μερικούς από τους χειρότερους συγκατοίκους που υπήρξαν ποτέ. Βίαιοι απατεώνες και αδίστακτοι δολοφόνοι είναι ανάμεσα σε αυτούς. 

Όλα τα Κομμάτια της - Pieces of Her (04/03)

Μία γυναίκα συναρμολογεί το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μία βίαιη επίθεση στη μικρή τους πόλη που φέρνει στο φως κρυμμένες απειλές και θανάσιμα μυστικά. Το συγκινητικό αυτό θρίλερ μυστηρίου υπογράφουν οι δημιουργοί του πασίγνωστου Big Little Lies. 

Ταινίες

Κόντρα στον Πάγο - Against the Ice (02/03)

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μίας πολικής αποστολής της Δανίας, το 1909, αυτό το δράμα εποχής έχει λίγο από όλα: Σασπένς, δράση και περιπέτεια. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια δύο αντρών να βρουν ένα χαμένο χάρτη στη Γροιλανδία παλεύοντας παράλληλα για να επιβιώσουν. 

>Διάβασε ακόμη: Σειρές με απατεώνες για να δεις μετά τα Tinder Swindler και Inventing Anna

Σαββατοκύριακο στην Κροατία - The Weekend Away (03/03)

Όταν η καλύτερή της φίλη εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Κροατία, η Beth (η Leighton Meester aka Blair του Gossip Girl) σπεύδει να καταλάβει τι συνέβη. Ωστόσο, κάθε στοιχείο οδηγεί και σε νέα εφιαλτική πλάνη.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης