Τι θα δούμε τον Μάρτιο στο Netflix

H λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τις υπόλοιπες παραγωγές που έρχονται στην πλατφόρμα streaming.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 28 Φεβρουαρίου 2022

Οι νέες ταινίες και σειρές του Netflix καταφθάνουν προσεχώς -μαζί φυσικά με ολόφρεσκα ντοκιμαντέρ και άλλες παραγωγές- για να επισφραγιστεί το γεγονός πως και ο Μάρτιος θα μας βρει άπαντες (ξανά) σε binge-watching mood. Παρακάτω βλέπεις όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα εντός Μαρτίου ώστε να μπορείς να εμπλουτίσεις τη λίστα σου με εκείνα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. 

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Οι Φύλακες της Δικαιοσύνης - The Guardians of Justice (01/03)

Όταν ο φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης της αυτοκαταστρέφεται, μια ομάδα προβληματικών υπερηρώων πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό που θεριεύει στον κόσμο – αλλά και μέσα τους.

 

Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς - Midnight at the Pera Palace (03/03)

Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.

 

Όλα τα Κομμάτια της - Pieces of Her (04/03)

Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη τους που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά.

 

Αστρολογικός Οδηγός για Ραγισμένες Καρδιές - An Astrological Guide for Broken Hearts (08/03)

Σεζόν 2 

Καθώς η Αλίσε εξακολουθεί να κάνει επιτυχία με την εκπομπή "Άστρα της Αγάπης", ο άτυχος έρωτάς της με τον Νταβίντε αποδεικνύεται μοναδικά απρόβλεπτος.

 

Formula 1: Οδηγός... Επιβίωσης - Formula 1: Drive to Survive (11/03)

Σεζόν 2 

Είκοσι οδηγοί –ορισμένοι βετεράνοι και ορισμένοι αρχάριοι– διαγωνίζονται σε μια νέα σεζόν της Formula 1, γεμάτη δράμα και αδρεναλίνη..

 

Και Δεν Ζήσαν Αυτοί Καλά κι Εμείς Καλύτερα - Once Upon a Time... Happily Never After (11/03)

>Διάβασε ακόμη: Κάποια πράγματα που μάθαμε από τον 'Aπατεώνα του Tinder' στο Netflix

 

Τάιλερ Χένρι: Η Ζωή μετά τον Θάνατο - Life After Death with Tyler Henry (11/03)

Ο μελλοντολόγος-μέντιουμ Τάιλερ Χένρι ανατρέχει στο υπερπέραν για απαντήσεις, ενώ ψάχνει το παρελθόν και της δικής του οικογένειας σε μια προσωπική σειρά ριάλιτι.

 

Χώμα - Soil (17/03)

Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας πιστεύει ότι έπιασε την καλή, αναλαμβάνοντας την ταφή ανθρώπων από την κοινότητά του με χώμα που εισάγει από το Μαρόκο στο Βέλγιο.

 

Human Resources (18/03)

Πασχαλίτσες της Αγάπης, Ορμονικά Τέρατα και άλλα πλάσματα παλεύουν με έρωτες, εργασιακό δράμα και τις ανάγκες των θνητών πελατών τους. Ένα spinoff του "Big Mouth".

Top Boy (18/03)

Σεζόν 2

Ο Ντουσέιν θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του. Αλλά με μια τεράστια επένδυση, συνεταίρους και οικογενειακές κρίσεις, πιο πολύ χρήμα σημαίνει πιο πολλά προβλήματα.

 

Τα Τέρατα της Κρακοβίας - Cracow Monsters (18/03)

Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν μπαίνει στην ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή που ερευνά μεταφυσικά γεγονότα και μάχεται δαίμονες.

 

Οι Έξι Κωμικοί - Standing Up (18/03)

Στο Παρίσι, έξι κωμικοί κυνηγούν το όνειρό τους να εδραιωθούν στο σταντ απ, βιώνοντας παράλληλα οικονομική πίεση, οικογενειακές εντάσεις και ρομαντικές περιπέτειες.

Μπρίτζερτον - Bridgerton (25/03)

Σεζόν 2

Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.

>Διάβασε ακόμη: Σειρές με απατεώνες για να δεις μετά τα Tinder Swindler και Inventing Anna

 

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

 

Κόντρα στον Πάγο - Against The Ice (02/03)

Ψάχνοντας στη Γροιλανδία έναν χαμένο χάρτη, δύο άντρες πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πολικής αποστολής της Δανίας, το 1909.

 

Σαββατοκύριακο στην Κροατία - The Weekend Away (03/03)

Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη.

 

Καημένη - Meskina (04/03)

Η πληγωμένη και άνεργη 30χρονη Λέιλα προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και ψάχνει την ευτυχία, ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να τη ζευγαρώσει ξανά.

 

Μια Αισθησιακή Γυναίκα - Autumn Girl (08/03)

Στην Πολωνία του '60, η ηθοποιός Καλίνα Γεντρούσικ σημειώνει τεράστια επιτυχία, αλλά η καριέρα της ξαφνικά απειλείται από έναν αξιωματούχο τον οποίο απέρριψε ερωτικά.

 

Ο Βομβαρδισμός - The Bombardment (09/03)

Τον Β' Π.Π., η μοίρα φέρνει κοντά διάφορους κατοίκους της Κοπεγχάγης, όταν μια βόμβα πέφτει κατά λάθος σε ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. Από αληθινά γεγονότα.

 

Επιχείρηση Άνταμ - The Adam Project (11/03)

Όταν το ταξίδι του στον χρόνο τον φέρνει τυχαία στο 2022, ο πιλότος μαχητικού Άνταμ Ριντ συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή διάσωσης του μέλλοντος.

 

Η Μέριλιν Έχει Μαύρα Μάτια - Marilyn's Eyes (15/03)

Το φαγητό ενώνει δύο δημιουργικά άτομα σε μια ψυχιατρική κλινική. Καθώς δίνουν σάρκα και οστά σε ένα φανταστικό εστιατόριο, πρέπει να βρουν μια συνταγή για τις πληγές.

 

Ρούμπι η Διασώστρια - Rescued by Ruby (17/03)

Κυνηγώντας το άπιαστο όνειρό του να μπει σε Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα τετράποδο αουτσάιντερ: την έξυπνη αλλά άτακτη σκυλίτσα Ρούμπι.

 

Windfall (18/03)

Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα.

>Διάβασε ακόμη: Barb Wire, το story της ταινίας που τελείωσε την καριέρα της Pamela Anderson

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

 

Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία - Worst Roommate Ever (01/03)

Βίαιοι απατεώνες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

 

Επιβίωση στον Παράδεισο: Μια Οικογενειακή Ιστορία - Surviving Paradise: A Family Tale

Ελέφαντες, λιοντάρια, λύκοι και πολλά άλλα είδη ευημερούν στο δέλτα του Οκαβάνγκο στην έρημο Καλαχάρι, αλλά η ολοένα και πιο ανησυχητική ξηρασία απειλεί το μέλλον της.

 

Τα Ημερολόγια του Άντι Γουόρχολ - The Andy Warhol Diaries (01/03)

Σειρά μίας σεζόν

1968. Όταν τον πυροβολούν, ο Άντι Γουόρχολ αρχίζει να καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Τα ημερολόγια κι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ βλέπουν πίσω από την περσόνα.

 

Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή - Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives (16/03)

Μια καταξιωμένη ιδιοκτήτρια βίγκαν εστιατορίου παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα που ισχυρίζεται ότι θα κάνει τον σκύλο της αθάνατο και η ζωή της βγαίνει εκτός ελέγχου.

Εκπληκτικά Ζώα - Animal (18/3)

Σεζόν 2

Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά.

 

Οι Αρχές της Απόλαυσης - The Principles of Pleasure (18/3)

Σειρά μίας σεζόν

Το σεξ, η ευχαρίστηση και η σύγχρονη επιστήμη συναντιούνται σε αυτήν τη σειρά για τον σύνθετο κόσμο της γυναικείας απόλαυσης – που καταρρίπτει μονολιθικούς μύθους.

 

Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν - Trust No One: The Hunt for the Crypto King (30/3)

Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ιδρυτή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στην Ινδία, οι πελάτες υποπτεύονται ότι ο θάνατος κρύβει περισσότερα απ' όσα φαίνονται.

>Διάβασε ακόμη: Full frontal, η επιστροφή

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

01/3/2022

  • Snatch (Η Αρπαχτή)
  • Men in Black 3 (Οι Άντρες με τα Μαύρα 3) 
  • Something's Gotta Give (Κάλλιο Αργά Παρά... Αργότερα)

03/3/2021

  • A Beautiful Day in the Neighborhood (Ένας Υπέροχος Γείτονας)

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης