Η Pamela Anderson ανοίγει την καρδιά της στο Netflix

Η απάντησή της στο Pam & Tommy του Hulu έρχεται μέσω της πλατφόρμας streaming.

Η Pamela Anderson είναι έτοιμη να αφηγηθεί την ιστορία της. Συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ με επίκεντρο την ίδια, στο πλαίσιο του οποίου "το είδωλο της ποπ κουλτούρας θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ρίχνοντας μία ματιά στην επαγγελματική του πορεία και την προσωπική του διαδρομή". Στο μεταξύ, όπως προκύπτει από την ίδια ανακοίνωση, το ντοκιμαντέρ βρίσκεται ήδη σε παραγωγή εδώ και αρκετά χρόνια, άσχετα αν δεν έχει ειπωθεί πουθενά και τίποτα. 

Το μήνυμα της Anderson και οι πρώτες πληροφορίες

Η είδηση κοινοποιήθηκε στους λογαριασμούς του Netflix στα social media, συνοδευόμενη από ένα σημείωμα της δημοφιλούς ηθοποιού: 

>Διάβασε ακόμη: Barb Wire, το story της ταινίας που τελείωσε την καριέρα της Pamela Anderson

"Η ζωή μου/ Χίλιες ατέλειες/ Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις", γράφει και συμπληρώνει: "Κακιά, άγρια και χαμένη/ Τίποτα που να μπορεί να ανταποκριθεί / Μπορώ μόνο να σε εκπλήξω/ Όχι θύμα, αλλά επιζήσασα/ Και ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία".

Σε σκηνοθεσία του Ryan White (The Keepers, Ask Dr. Ruth), το άτιτλο μέχρι στιγμής ντοκιμαντέρ θα έχει αποκλειστική πρόσβαση στη ζωή της πρώην σταρ του Baywatch μέσω δικού της αρχειακού υλικού και προσωπικών ημερολογίων. Ο White έχει αναλάβει και χρέη παραγωγού μαζί με τις Jessica Hargrave, Julia Nottingham και τον γιο της Anderson, Brandon Thomas Lee, ενώ εκτελεστικός παραγωγός είναι Josh Braun.

>Διάβασε ακόμη: Full frontal, η επιστροφή

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix έρχεται μετά το Pam & Tommy του Hulu με πρωταγωνιστές τη Lily James και τον Sebastian Stan, τη μίνι σειρά που ανατρέχει στο πώς το κλεμμένο ερωτικό βίντεο με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Tommy Lee οδήγησε στο πρώτο μεγάλο σκάνδαλο με ερωτικές κασέτες διασημοτήτων στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Παρεμπιπτόντως, ενώ η James δήλωσε στο περιοδικό Porter ότι επικοινώνησε με την Anderson πριν από τα γυρίσματα, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση, μία ανώνυμη πηγή που φέρεται να βρίσκεται κοντά στην πραγματική σταρ δήλωσε στο E! News ότι δεν έχει σκοπό να παρακολουθήσει ποτέ το Pam & Tommy.

"Η εν λόγω υποκλοπή είναι το μόνο πράγμα που (η Anderson) θα έσβηνε από τη ζωή της. Τη στοιχειώνει μέχρι σήμερα", φέρεται να δήλωσε η εν λόγω πηγή. "Ήταν παραβίαση να της πάρουν αυτή την κασέτα. Πρόκειται για μία πολύ τραυματική στιγμή στη ζωή της. Και είναι σοκαριστικό που την αναδημιουργούν... Είναι μια θλιβερή αντανάκλαση του πόσο μακριά δεν έχουμε φτάσει ως κοινωνία. Πού είναι οι συγγνώμες που οφείλονται στην Pam;"

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος