Πρώτη ματιά στην τρίτη, πολυαναμενόμενη σεζόν του Έτερος Εγώ

Τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς της Cosmote TV ξεκίνησαν και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες.

Είμαι απόλυτα σίγουρη πως καμία άλλη ελληνική σειρά δεν υποστηρίζει το επίθετο "πολυαναμενόμενη" όσον αφορά στα γυρίσματα της νέας της σεζόν. Το Έτερος Εγώ της Cosmote TV το έχει κατακτήσει με το σπαθί του και στην προκειμένη περίπτωση έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τον τρίτο του κύκλο σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Μετά λοιπόν, από τις "Χαμένες Ψυχές" και την "Κάθαρσις" έρχεται η "Νέμεσις". Έτσι τιτλοφορούνται τα νέα επεισόδια της σειράς, που βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016 σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου. Θυμίζουμε ότι το "Έτερος Εγώ: Νέμεσις" είναι μία παραγωγή της Cosmote TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής φέρει την υπογραφή της εταιρείας Blonde.

Πρώτη ματιά στην τρίτη, πολυαναμενόμενη σεζόν του Έτερος Εγώ

Η πλοκή

Τα 8 νέα επεισόδια ουσιαστικά συνεχίζουν το τεράστιο cliffhanger στο οποίο μας άφησε η 2η σεζόν, μετά από την απώλεια της Τόνιας (Μελισσάνθης Μάχουτ) και την αποκάλυψη της ταυτότητας του Ερπετού. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης θρηνεί το χαμό της κλεισμένος στο σπίτι του, δε διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί συναντά την αγαπημένη του.

>Διάβασε ακόμη: Ο απρόβλεπτος κύριος Παπαδημητρίου

Θα χρειαστεί σύντομα ωστόσο να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αφού το τμήμα ανθρωποκτονιών θα ζητήσει τη βοήθειά του μετά από μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών. Στο ενδιάμεσο, πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών και των πράξεών τους. Η Νέμεσις έρχεται και κανείς δε μπορεί να την αποφύγει.

Το εντυπωσιακό cast

Υπάρχουν άπειρες προσθήκες στο ήδη πλούσιο cast της σειράς, με πρώτο και καλύτερο το όνομα του Γιάννη Μπέζου, με τον οποίο Τσαφούλιας και Δαδακαρίδης συνεργάζονται στη μόνιμα sold out θεατρική παράσταση "Αιγματικές Παραλλαγές" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. 

Ετερος-Εγω

Μεταξύ αυτών, οι: Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος "Stan" Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Θάνος Τοκάκης, Χρήστος Σαπουντζής, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Άρης Αντωνόπουλος, Κυριάκος Σαλής, Τόνια Μαράκης, Βασίλη Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φώτης Θωμαΐδης, Κων/νος Σειραδάκης, Γιάννης Εγγλέζος, Μαρία Παπαλάμπρου, Μελέτης Γεωργιάδης και Δημήτρης Λαγούτης.

>Διάβασε ακόμη: Πρώτη, αποκλειστική ματιά στη νέα σειρά 'Αόρατοι'

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε φυσικά τους: Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη (καθηγητής Λαΐνης), Πέτρο Λαγούτη (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), Μάνο Βακούση (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρο Παπαδόπουλο (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρη Καπετανάκο (Άλκης Μασάτος), Τάσο Νούσια (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Ετερος-Εγω

Τώρα, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγη υπομονή ακόμη, μέχρι το πρώτο trailer. 

 


Παραγωγή: COSMOTE TV
Εκτέλεση Παραγωγής: BLONDE
Σενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας, Κατερίνα Φιλιώτου
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας
Production Designer / Line Producer: Ηλίας Λεδάκης
Διευθυντής Φωτογραφίας: Claudio Bolivar G.S.C.
Παραγωγός: Φένια Κοσοβίτσα

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.