Οι καλύτερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή

Οι σειρές που βλέπουν όλοι τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο (ναι, μιλάμε για την καθιερωμένη πια ενημέρωση για τις καλύτερες σειρές του Netflix). Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, λέγοντας 'οι καλύτερες σειρές' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον, γιατί προφανώς σιγουράκια όπως το The Blacklist που κάθε εβδομάδα ανανεώνεται με νέο επεισόδιο ή το Better Call Saul παραμένουν σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. 

Σημαδεμένη Καρδιά - The Marked Heart (Pálpito)

Η σύζυγος του Simon δολοφονείται για να αφαιρέσουν την καρδιά της και να τη μεταμοσχεύσουν στην Camilla, τη σύζυγο ενός πλούσιου άνδρα. Αναζητώντας εκδίκηση, ο Simon βυθίζεται στον επικίνδυνο κόσμο της εμπορίας οργάνων.

>Διάβασε ακόμη: Οι νέες σειρές της άνοιξης

Μέσα στην αγωνιώδη αναζήτησή του, η μοίρα τον οδηγεί να ερωτευτεί την Camilla, τη γυναίκα που επέζησε χάρη στην καρδιά της δολοφονημένης συζύγου του. Η κορύφωση θα έρθει όταν και οι δύο ανακαλύψουν την αλήθεια.

Η Ανατομία ενός Σκανδάλου - Anatomy of a Scandal

Σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ βραδείας καύσης, παρακολουθούμε τη ζωή της πρωταγωνίστριας Sophie να αλλάζει δραματικά. Η προνομιούχος ζωή που κάνει ως σύζυγος του ισχυρού πολιτικού James αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα. Περισσότερα, διαβάζεις εδώ.

Κράτα Γερά - Hold Tight

Μία ακόμη επιτυχία προέρχεται από την Πολωνία: Το Hold Tight με πρωταγωνιστές τους Magdalena Boczarska και Leszek Lichota. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα που μετά από το θάνατο του φίλου του, έρχεται αντιμέτωπος με μυστικά και ψέματα.

Συζήτηση με ένα δολοφόνο: Τζον Γουέιν Γκέισι - John Wayne Gacy: Devil in Diguise

Οι άγνωστες ηχογραφήσεις από την ανάκριση του κατά συρροή δολοφόνου Τζον Γουέιν Γκέισι συνθέτουν αυτήν την ανατριχιαστική ματιά στις στυγερές δολοφονίες που διέπραξε τη δεκαετία του 1970, καθώς νέες συνεντεύξεις με ερευνητές και επιζώντες φέρνουν στο επίκεντρο τη φρίκη των εγκλημάτων του

Ο κατά συρροή δολοφόνος John Wayne Gacy που μεταξύ άλλων εργαζόταν ως κλόουν μερικής απασχόλησης, δολοφόνησε 33 νεαρούς άνδρες μεταξύ 1972 και 1976. Τα περισσότερα από τα θύματά του βρέθηκαν θαμμένα κάτω από το σπίτι του, στα ήσυχα βορειοδυτικά προάστια του Σικάγο. Πενήντα χρόνια αργότερα, οι επιστήμονες ακόμη προσπαθούν μέσω DNA να ταυτοποιήσουν όλα τα θύματά του, αλλά χάρη σε 60 ώρες ηχητικού υλικού μεταξύ του Gacy και της ομάδας υπεράσπισής του, προκύπτει μία νέα προοπτική για τη ναρκισσιστική νοοτροπία του δολοφόνου και μια βαθύτερη κατανόηση του πώς λειτουργούσε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ατιμώρητος. 

Οι Κληρονόμοι της Γης - Los Herederos de la Tierra

Η ισπανική σειρά διαδραματίζεται στη Βαρκελώνη στα τέλη του 14ου αιώνα και ασχολείται με τον 12χρονο Hugo του οποίου ο πατέρας που ήταν ναυτικός έχει πεθάνει.

>Διάβασε ακόμη: Η επιστροφή του Breaking Bad και η αληθινή ιστορία

Η ζωή δεν είναι εύκολη, η μητέρα του τον εγκαταλείπει και εκείνος βρίσκεται υπό την προστασία του σεβαστού Arnau Estanyol. Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του ή θα γίνει άθελά του εργαλείο εκδίκησης για τους εχθρούς του μέντορά του;

Ακολούθησε το Esquire στο Fbook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.