Τι γνωρίζουμε για το She-Hulk: Attorney at Law

Πρώτο trailer και πληροφορίες για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ της Marvel.

Αν η απουσία των υπερηρώων εξαιτίας της πανδημίας αποτέλεσε τεράστιο πλήγμα για σένα, αυτός ο Μάιος ήρθε για να επανορθώσει, καθώς σχεδόν κάθε δεύτερη μεγάλη κυκλοφορία προέρχεται από τους κόλπους της Marvel. Κι ενώ ακόμα δεν έχουμε συνέλθει καλά καλά από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness και το Moon Knight, oops he did it again και μαζί με τα επερχόμενα Thor: Love and Thunder και Ms. Marvel, o Kevin Feige επανήλθε με νέο πρότζεκτ. Ο λόγος φυσικά για το She-Hulk: Attorney at Law.

Για την ακρίβεια, μόλις είδαμε το πρώτο trailer του, με πρωταγωνίστρια τη σπουδαία Tatiana Maslany. Το βίντεο παρουσιάζει την Jennifer Walters μια ανερχόμενη δικηγόρο που τυχαίνει να είναι και ξαδέλφη του Bruce Banner. Δεν έχουμε ακόμα επιβεβαίωση γι' αυτό, αλλά στα κόμικς, η Walters κάνει μία επείγουσα μετάγγιση αίματοςμε τη βοήθεια του Banner, η οποία όμως, της χαρίζει εκ των υστέρων τη δύναμη του Hulk.

>Διάβασε ακόμη: Η Marvel και το πρόβλημα με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Στο μεταξύ, η ιδέα μίας δικαστικής κωμωδίας με υπερήρωες στο επίκεντρο ακούγεται πολύ διασκεδαστική, ειδικά με τους Maslany και Mark Ruffalo στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και την Jameela Jamil στο ρόλο του κακιάς. Κάποιοι μάλιστα ήδη ψιθυρίζουν ότι η Walters ενδέχεται να σπάσει το εμπάργκο της Marvel στις σκηνές σεξ. 

Η πλοκή

Σε σκηνοθεσία της Kat Coiro (Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 8, 9) και της Anu Valia (Επεισόδια 5, 6, 7) και με την Jessica Gaoεπικεφαλής σεναριογράφο, το She-Hulk: Attorney at Law" ακολουθεί την Jennifer Walters μία ανύπαντρη, 30άρα δικηγόρο που τυχαίνει να είναι και Hulk με υπερδυνάμεις. Στη σειρά των 9 επεισοδίων εμφανίζονται ένα σωρό βετεράνοι του MCU, συμπεριλαμβανομένου του Mark Ruffalo ως Smart Hulk, του Tim Roth ως Emil Blonsky/the Abomination και του Benedict Wong ως Wong. Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry. Εκτελεστικοί παραγωγοί έχουν αναλάβει οι Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro και Jessica Gao. 

H διάρκεια της σειράς

Γιατί η σειρά της Marvel She-Hulk έχει 9 ημίωρα επεισόδια και όχι 6 45λεπτα επεισόδια όπως οι πέντε υπόλοιπες σειρές του MCU στο Disney +; Γιατί η Ms Marvel, για παράδειγμα, χωρίζεται επίσης σε μία σεζόν των 6 επεισοδίων; 

Είναι σαφές ότι η εν λόγω επέκταση ακολουθεί δημιουργικά και οικονομικά κριτήρια. Αφενός μεν οι χαρακτήρες χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τη 'χάρη' τους, αφετέρου τα 20 επεισόδια είναι απαγορευτικά λόγω προϋπολογισμού. ειρές δεν έχουν είκοσι επεισόδια. Γενικά, οι σειρές της Marvel έχουν παρόμοια συνολική διάρκεια σε λεπτά. Για παράδειγμα, το WandaVision είναι 9 επεισόδια και 270 λεπτά συνολικά, Όπως και να έχει, το Netflix έχει διαπιστώσει ότι οι υπερήρωες δεν 'αντέχονται' για περισσότερα από 270-280 λεπτά στην τηλεόραση. 

>Διάβασε ακόμη: Oι superhero movies που έρχονται μέχρι το 2023

Από την άλλη, το κόστος παραγωγής μίας σειράς αυτού του τύπου είναι περίπου 40 εκατ. δολάρια ανά σεζόν, φθηνότερο δηλαδή από μία ταινία, αλλά τελικά πιο δύσκολο να κερδηθεί σε αναλογία παρόμοια με τις ταινίες μικρού μήκους. Για το Netflix, για παράδειγμα, θεωρείται πολύ ακριβή η παραγωγή τους που κοστολογείται σε περίπου 3 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο χωρίς να μπορεί κανείς να του εγγυηθεί ότι τα κέρδη θα είναι υψηλά. Συνεπώς, προτιμά μία πιο συντηρητική τακτική με μικρά επεισόδια και κυρίως περιορισμένα, τουλάχιστον για την αρχή. 

H πρεμιέρα

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 17 Αυγούστου στο Disney+

Να πέσει το trailer: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.