Έχουμε trailer για το 2ο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things

Ο Vecna επιστρέφει δριμύτερος την 1η Ιουλίου, για να ολοκληρωθεί η 4η σεζόν της σειράς.

Προτείνω να βάλεις στο τέρμα Kate Bush και να προετοιμαστείς ψυχολογικά για περισσότερο Stranger Things. Τo Netflix μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το 2ο μέρος της 4ης σεζόν που θα γίνει διαθέσιμη την 1η Ιουλίου αφήνοντας να εννοηθεί τι πρόκειται να ακολουθήσει στα δύο τελευταία υπερμεγέθη επεισόδια του προτελευταίου κύκλου της σειράς.

Τα πρώτα στοιχεία

Προσπαθώντας να αποφύγω τα spoilers, θα αρκεστώ να πω ότι το πρώτο μέρος μας άφησε σε επικό cliffhanger και την Eleven να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ο Brenner βέβαια, δείχνει να έχει διαφορετική άποψη. Επιμένει για την ακρίβεια ότι "δεν είναι έτοιμη" σε αυτό το σημείο της εκπαίδευσής της να επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδο δύναμής της. Της λέει, "οι φίλοι σου δεν είναι προετοιμασμένοι για αυτήν τη μάχη", ενώ επίσης εκφράζει την πεποίθησή του ότι το τέλος πλησιάζει για το Hawkins.

>Διάβασε ακόμη: Η 5η σεζόν του Stranger Things ίσως αργήσει περισσότερο από ό,τι αντέχουμε

Στο μεταξύ, παρότι ουσιαστικά θα δούμε μόνο δύο νέα επεισόδια, η συνολική τους διάρκεια θα είναι περίπου 4 ώρες. Συνεπώς θα είναι αρκετά χορταστικά για τους fans που αναζητούν απαντήσεις, αλλά και για να ενώσουν τις τέσσερις διαφορετικές ιστορίες που διαδραματίστικαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.