Πρώτο trailer για το The Kingdom Exodus του Lars von Trier

28 χρόνια μετά την πρώτη σεζόν, η τηλεοπτική σειρά επιστρέφει.

Το The Kingdom Exodus, το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας The Kingdom του Lars von Trier, απέκτησε το πρώτο του teaser και την πρώτη του αφίσα. 28 χρόνια μετά την πρώτη σεζόν του The Kingdom του Lars von Trier, η τελευταία σεζόν της τριλογίας επιστρέφει. September Films και Benelux αγόρασαν τα δικαιώματα της σειράς με την τηλεοπτική πρεμιέρα να έρχεται αυτό το φθινόπωρο. 

Η πλοκή

Σε παραγωγή των Zentropa, Viaplay και DR, το "The Kingdom Exodus" βλέπει την πρωταγωνίστρια Karen (την οποία υποδύεται η Bodil Jørgensen) να υπνοβατεί μέχρι την κεντρική πύλη του Βασιλείου. Το Βασίλειο είναι εγκατεστημενο σε ένα στοιχειωμένο νοσοκομείο στην Κοπεγχάγη "όπου το κακό έχει ριζώσει και η ιατρική επιστήμη αντιμετωπίζει καθημερινά μια μάχη με τον εαυτό της".

> Διάβασε ακόμη: Τι θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix

Ο Lars von Trier έχει γράψει το σενάριο σε συνεργασία με τον Niels Vørsel. Η Louise Vesth της Zentropa είναι παραγωγός μαζί με τους συμπαραγωγούς NENT Group και DR. "Η πύλη για το Βασίλειο άνοιξε και οι ανυπόμονες ψυχές μπορούν πλέον να ρίξουν μια πρώτη ματιά στον υπερφυσικό και ανεξήγητο κόσμο του Βασιλείου, όπου η τελική μάχη μεταξύ καλού και κακού πρόκειται να ξεκινήσει", αναφέρεται στην αφίσα.

Οι David Dencik ("No Time to Die") και Alexander Skarsgård ("Big Little Lies") έρχοντα ως guest star στη σειρά, την ίδια ώρα που Lars Mikkelsen ("The Witcher"), Mikael Persbrandt ("Sex Education"), Nikolaj Lie Kaas ("Riders of Justice") και Tuva Novotny ("Blindspot") συμπληρώνουν το cast.

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.