Οι σειρές του Netflix για τον Σεπτέμβριο

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 02 Σεπτεμβρίου 2022

Αναμονή τέλος. Το Cobra Kai επιτέλους καταφθάνει στο Netflix στις 9 Σεπτεμβρίου μαζί με ακόμη 11 καινούργιες παραγωγές και 3 που έχουμε ήδη αγαπήσει. Αυτή είναι η συγκομιδή του Σεπτεμβρίου για τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Ανάμεσα στις πρωτότυπες σειρές του Netflix βρίσκεις επίσης, τα The Empress και Human Playground, καθώς και τη 2η σεζόν του Fate: The Winx Saga.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

01/9/2022

Détox - Off The Hook

Συνειδητοποιώντας ότι και οι δύο έχουν μια τοξική σχέση με το ίντερνετ, οι συγκάτοικοι Λέα και Μανό αποφασίζουν το αδιανόητο: να μείνουν μακριά από συσκευές για 30 μέρες.

02/9/2022

Ο Διάβολος στο Οχάιο - Devil in Ohio

Αποφασισμένη να προστατέψει μια νεαρή ασθενή που απέδρασε από μια αίρεση, μια ψυχίατρος αναλαμβάνει το κορίτσι, θέτοντας τη δική της οικογένεια και ζωή σε κίνδυνο.

Δεν Είσαι Τίποτα το Ιδιαίτερο - You’re Nothing Special

Η ζωή στη νέα πόλη της Αμάγια αρχίζει να αποκτά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, όταν στο σχολείο διαδίδονται φήμες ότι εκείνη κληρονόμησε τα μαγικά ταλέντα της γιαγιάς της.

Fakes

Οι έφηβες κολλητές Ζόι και Μπέκα προσπαθούν να χτίσουν μια αυτοκρατορία ψεύτικων ταυτοτήτων. Αρχίζουν όμως να θησαυρίζουν και καταλαβαίνουν τι σημαίνει να ζεις παράνομα.

>Διάβασε ακόμη: Κι αν το τέλος του Netflix είναι εδώ;

09/9/2022

Cobra Kai

Σεζόν 5

Καθώς ο Τέρι εφαρμόζει ένα νέο καθεστώς στο Κόμπρα Κάι, ο Ντάνιελ, ο Τζόνι κι ένας νέος σύμμαχος ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μάχη που ξεπερνά το τερέν.

Μερλί: Τόλμη για Μάθηση - Merlí. Sapere Aude

Σεζόν 2

Αφού λαμβάνει συνταρακτικά νέα, ο Πολ δυσκολεύεται να βρει μια νέα κανονικότητα. Στο μεταξύ, οι συμμαθητές του αντιμετωπίζουν τα δικά τους προσωπικά κι ακαδημαϊκά θέματα.

14/9/2022

Εξαφάνιση στο Λόρενσκογκ - The Lørenskog Disappearance

Μετά την εξαφάνιση της γυναίκας ενός δισεκατομμυριούχου, η αστυνομία της Νορβηγίας αντιμετωπίζει τον ξέφρενο Τύπο και τους δόλιους πληροφοριοδότες. Από αληθινά γεγονότα.

Heartbreak High

Μια εμπρηστική τοιχογραφία αποκαλύπτει τις μυστικές ξεπέτες στο Λύκειο Χάρτλεϊ. Η δημιουργός της, η Άμερι, πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσάρεστες συνέπειες στο περιθώριο.

16/9/2022

Santo

Δύο αστυνομικοί (Μπρούνο Γκαλιάσο, Ραούλ Αρέβαλο) πρέπει να συνεργαστούν για να πιάσουν έναν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών, το πρόσωπο του οποίου δεν έχει δει κανείς.

Fate: The Winx Saga

Σεζόν 2

Οι μαθητές του Αλφία πρέπει να προστατέψουν τη Σολάρια από πανίσχυρους εχθρούς που ίσως βρίσκονται ήδη στο σχολείο, ενώ η Μπλουμ πασχίζει να ελέγξει τις δυνάμεις της.

22/9/2022

Διάσωση σε Σπηλιά της Ταϊλάνδης - Thai Cave Rescue

Μια παγκόσμια προσπάθεια διάσωσης ξεκινά όταν μια ποδοσφαιρική ομάδα νέων από την Ταϊλάνδη κι ο προπονητής της παγιδεύονται στο σπήλαιο Tαμ Λουάνγκ. Από αληθινά γεγονότα.

23/9/2022

Τα Κορίτσια της Τελευταίας Σειράς - The Girls at the Back

Πέντε 30χρονες γυναίκες, φίλες από το λύκειο, συναντιούνται για την εκδρομή που πάνε μαζί κάθε χρόνο. Φέτος όμως, μία από αυτές μόλις έμαθε ότι έχει καρκίνο.

24/9/2022

Δυναστεία - Dynasty

Σεζόν 5

Προχωρημένα παιχνίδια εξουσίας, δυσάρεστες αδερφικές αντιπαλότητες και αδιάκοπα σαμποτάζ δεν αφήνουν σε ησυχία τους Κόλμπι και τους Κάριγκτον ούτε αυτήν τη σεζόν.

29/9/2022

Η Αυτοκράτειρα - The Empress

Στην Αυστρία του 1800, η παθιασμένη και ατίθαση Σίσσυ και ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ αντιμετωπίζουν απειλές, ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας στην αυλή της Βιέννης.

30/9/2022

Ανθρώπινη Παιδική Χαρά - Human Playground

Ντοκιμαντέρ με αφηγητή τον Ίντρις Έλμπα που εξερευνά την προέλευση και την εξέλιξη του παιχνιδιού στον κόσμο, από πανάρχαιες τελετές μέχρι επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων..

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος