Πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη 5η σεζόν του Cobra Kai

Η 5η σεζόν έρχεται στο Netflix στις 9 Σεπτεμβρίου και εμείς έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες.

Πάνε κάτι μήνες από όταν είδαμε το πρώτο trailer της 5ης σεζόν του Cobra Kai -ήταν Ιανουάριος για την ακρίβεια- και ενόψει της μεγάλης του πρεμιέρας στις 9 Σεπτεμβρίου, το Netflix αποφάσισε να μας τροφοδοτήσει με επιπρόσθετο υλικό για να προετοιμάσει το έδαφος. Οι πρώτες φωτογραφίες λοιπόν, μας προϊδεάζουν λιγάκι για τα γεγονότα του επερχόμενου κύκλου η οποία θα δει το Cobra Kai να σχεδιάζει να επεκτείνει το dojo του σε όλη την κοιλάδα San Fernando, υπό τον απόλυτο έλεγχο του Terry Silver (Thomas Ian Griffith).

Οι Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και Johnny Lawrence (William Zabka) θα χρειαστεί να στρατολογήσουν μερικά νέα και γνωστά πρόσωπα για να αναχαιτήσουν την κυριαρχία του. Μεταξύ αυτών των γνωστών προσώπων είναι και ο ηθοποιός Sean Kanan, ο οποίος επαναλαμβάνει το ρόλο του Mike Barnes από το The Karate Kid III. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ο Barnes επανεμφανίζεται στο Cobra Kai μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες.

>Διάβασε ακόμη: Πρώτο trailer - και ημερομηνία- για την 5η σεζόν του Cobra Kai

Θυμίζουμε ότι η σειρά ακολουθεί τη ζωή του Daniel και του Johnny περισσότερα από 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της σειράς ταινιών Karate Kid της δεκαετίας του '80. Όταν οι δυο τους αποφασίζουν να ανοίξουν ανταγωνιστικά dojos, η παλιά τους αντιπαλότητα από το λύκειο αναζωπυρώνεται, απλώς σε κάποια στιγμή αναγκάζονται να συμμαχήσουν εναντίον του απεχθούς Terry Silver.

Η σειρά τα πάει εξαιρετικά όσον αφορά στις θεάσεις αφού με ένα μαγικό τρόπο έχει καταφέρει να ενσωματώσει σχεδόν όλο το παλιό cast των ταινιών με τον πιο ομαλό και δικαιολογημένο τρόπο. Μεταξύ των ηθοποιών που επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους είναι η Randee Heller ως Lucille LaRusso και ο Yuji Okumoto ως Chozen Toguchi. Οι Tanner Buchanan, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Jacob Bertrand, Peyton List, Vanessa Rubio και Rose Bianco παραμένουν μέρος της πλοκής. Μετά την επιβεβαιωμένη εμφάνιση και του Kanan πάντως, τώρα μένει να δούμε και τη Hilary Swank για να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των βασικών επιστροφών. 

Οι φωτογραφίες

Πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη 5η σεζόν του Cobra Kai

Cobra Kai

Cobra Kai

Cobra Kai

Cobra Kai

Cobra Kai

Cobra Kai

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος