Οι μαέστροι της πίτσας στo Chef's Table

Ο νέος κύκλος είναι αφιερωμένος σε κάποιους από τους κορυφαίους pizzaiolos του πλανήτη.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 04 Σεπτεμβρίου 2022

"Η πίτσα είναι πολλά περισσότερα από σάλτσα ντομάτας και λιωμένο τυρί" αναφέρει στο trailer του νέου κύκλου του 'Chef’s Table' η Ann Kim. "Η πίτσα είναι τέχνη" συμπληρώνει η βραβευμένη με James Beard Award σεφ, προλογίζοντας με τον μάλλον πιο χαρακτηριστικό όσο και ξεκάθαρο τρόπο τα καινούρια επεισόδια της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς του Netflix. Αυτά είναι επικεντρωμένα στη βασίλισσα του comfort food, την πίτσα, και μερικούς από τους πιο άξιους δημιουργούς της σε οικουμενικό επίπεδο. 

Το trailer

Στα 6 επεισόδια του 'Chef’s Table: Pizza', οι ύψιστοι pizzaiolos Sarah Minnick, Franco Pepe, Gabriele Bonci, Ann Kim, Chris Bianco και Yoshihiro Imai ταξιδεύουν το θεατή σε μία γευστική περιήγηση που ξεκινά από τα βάθη της ιταλικής γαστρονομικής κουλτούρας αλλά επεκτείνεται πολύ πιο μακριά από τις πιτσο-μητροπόλεις της γείτονος χώρας, μέχρι εκεί που τρώνε πίτσα, δηλαδή παντού - πιο συγκεκριμένα από το Πόρτλαντ και τη Μινεσότα των ΗΠΑ έως το Κιότο της Ιαπωνίας. Φυσικά, το συγκεκριμένο ταξίδι περιλαμβάνει αφράτη και άψογα ψημένη ζύμη, τραγανά κορνιτσιόνε και φίνα toppings. 

H συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.