Τα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Νοέμβριο

Όλες οι νέες παραγωγές που καταφθάνουν προσεχώς στην πλατφόρμα streaming.

Κάθε μήνα, τα ντοκιμαντέρ του Netflix -πρωτότυπα ή μη- προσφέρουν το κάτι διαφορετικό στο περιεχόμενο της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming. Το τελευταίο χρονικό διάστημα το εν λόγω είδος έχει γίνει πιο δημοφιλές από ποτέ, οπότε μέσα στο μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αρκετά προγράμματα που αφορούν τη ζωή -οποιουδήποτε είδους- στον πλανήτη. Σε περίπτωση πάντως, που αναζητάς κάποιο highlight, οι περιπτώσεις των FIFA Uncovered και Stutz είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

 

02/11/2022

Killer Sally: Η Δολοφονία ενός Μποντιμπίλντερ - Killer Sally

Συνεντεύξεις με φίλους, συγγενείς και την ίδια τη Σάλι ΜακΝίλ καταγράφουν τον θυελλώδη γάμο ενός ζευγαριού μπόντι μπίλντερ που έληξε με έναν φόνο τη μέρα των ερωτευμένων.

09/11/2022

FIFA Uncovered: Ποδόσφαιρο και Διαφθορά - FIFA Uncovered

Παιχνίδια εξουσίας. Παγκόσμια πολιτική. Μια έρευνα για τη FIFA αποκαλύπτει την πολυτάραχη ιστορία της οργάνωσης και τι προϋποθέτει η φιλοξενία του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

10/11/2022

Πολιτεία της Αλαμπάμα Εναντίον Μπρίτανι Σμιθ- State of Alabama vs. Brittany Smith

Αυτό το ντοκιμαντέρ διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που επικαλείται τον νόμο "Υπερασπίσου τον χώρο σου" της Αλαμπάμα αφού σκότωσε κάποιον που της επιτέθηκε βάναυσα.

>Διάβασε ακόμη: Η ανατριχιαστική, πραγματική ιστορία του Keep Sweet: Pray and Obey στο Netflix

11/11/2022

Η Σύλληψη του Φονικού Νοσοκόμου - Capturing the Killer Nurse

Αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς οι ερευνητές απέδειξαν ότι ο νοσηλευτής σε ΜΕΘ Τσαρλς Κάλεν σκότωνε ασθενείς και πώς κατάφερε σχεδόν να γλιτώσει τις κατηγορίες.

Είναι Αυτό Αρκετά Μαύρο για Σένα;!; - Is That Black Enough for You?!?

Ο κριτικός πολιτισμού και ιστορικός Έλβις Μίτσελ μιλά για την εξέλιξη και την επανάσταση του μαύρου σινεμά, από τις ρίζες του ως τις επιδραστικές ταινίες του '70.

Αρχαία Αποκάλυψη - Ancient Apocalypse

Ο δημοσιογράφος Γκράχαμ Χάνκοκ ταξιδεύει στον κόσμο αναζητώντας στοιχεία για την ύπαρξη μυστηριωδών, χαμένων πολιτισμών από την τελευταία Εποχή των Παγετώνων.

14/11/2022

Φιλ Στατζ: Τα Εργαλεία της Ψυχής - Stutz

Κουβεντιάζοντας ανοιχτά με τον ηθοποιό Τζόνα Χιλ, ο κορυφαίος ψυχίατρος Φιλ Στατζ εξερευνά τις πρώιμες εμπειρίες του και το μοναδικό, οπτικό μοντέλο θεραπείας του.

16/11/2022

Racionais MC's: Από τους Δρόμους του Σάο Πάολο - Racionais MC's: From the Streets of São Paulo

Με όπλο του τη μουσική και ένα δυνατό μήνυμα, το χιπ χοπ γκρουπ Racionais MC's μετατρέπει την ποίηση του δρόμου σε ένα ολόκληρο κίνημα στη Βραζιλία και ακόμη παραπέρα.

Στα Χέρια της - In Her Hands

Με την αποχώρηση των δυτικών δυνάμεων, η νεαρότερη δημαρχίνα του Αφγανιστάν αψηφά τον κίνδυνο και πρωτοστατεί σε έναν αγώνα για εκπαίδευση για την επόμενη γενιά Αφγανών.

>Διάβασε ακόμη: Ήρθε η στιγμή να (ξανα)ασχοληθούμε με την Jurnee Smollett

17/11/2022

Pepsi, Πού Είναι το Τζετ μου; - Pepsi, Where's My Jet?

Όταν ένας 20χρονος προσπαθεί να κερδίσει ένα μαχητικό τζετ σε διαγωνισμό της Pepsi, ξεκινά μια επική δικαστική διαμάχη εναντίον ενός κολοσσού, η οποία γράφει ιστορία.

Είμαι η Βανέσα Γκιγιέν - I Am Vanessa Guillen

Η Βανέσα Γκιγιέν ήταν 20 ετών όταν βρέθηκε δολοφονημένη σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση. Αντί να σωπάσει, η οικογένειά της αγωνίστηκε για δικαιοσύνη και αλλαγή.

23/11/2022

Αίμα, Σεξ και Γαλαζοαίματοι - Blood, Sex & Royalty

Μια αισθησιακή σειρά που μας δίνει μια γεύση για τη ζωή των πιο φονικών, σέξι και θρυλικών μοναρχών. Η σύγχρονη εκδοχή ενός βρετανικού βασιλικού δράματος.

25/11/2022

Γκισλέιν Μάξγουελ: Βρόμικα Πλούτη - Ghislaine Maxwell: Filthy Rich

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, τα θύματα περιγράφουν λεπτομερώς τη δίκη της Γκισλέιν Μάξγουελ, μιας κοσμικής που υπήρξε συνεργός του Τζέφρι Έπσταϊν.

30/11/2022

Πάρ' τα Χάπια σου: Xanax - Take Your Pills: Xanax

Θεραπεία ή κατάρα; Σε αυτό το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, ασθενείς και ειδικοί βάζουν στο μικροσκόπιο το ευρέως συνταγογραφούμενο αγχολυτικό φάρμακο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.